«Μένουμε Σπίτι»: Διάσημοι Έλληνες κλείστηκαν στα σπίτια τους λόγω κορωνοϊού [βίντεο]

Με την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», το Υπουργείο Υγείας παρακινεί τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να παραμείνουν στα σπίτια τους ως μέτρο προφύλαξης και αντιμετώπισης της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

Αρκετοί επώνυμοι Έλληνες ακολουθούν τις οδηγίες του υπουργείου και κλείνονται στα σπίτια τους, ενώ ανεβάζουν βίντεο στα social media ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς τους φίλους για την απόφασή τους και παροτρύνοντάς τους να κάνουν το ίδιο.

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στο twitter, παρουσιάζοντας το logo της καμπάνιας.

«Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα και σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. #μένουμε_σπίτι», συμπλήρωσε.

Μεταξύ των διασήμων που ενστερνίστηκαν την καμπάνια είναι η Δανάη Μπάρκα, ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Μαίρη Συνατσάκη, ο Αποστόλης Τότσικας και πολλοί πολλοί άλλοι.

View this post on Instagram

Παιδιά,με υπομονή και (μικρή) παρεούλα,θα περάσουν όλα. Ας μην ρισκάρουμε γιατί μπορεί το παιχνίδι να μην βγει υπέρ μας. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών. @vkikilias #μενουμε_σπιτι #stayhome #υπομονηασφάλεια

A post shared by

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr