Μένει στην Τσέλσι ο Αζάρ


Ο Εντέν Αζάρ δεν θα αλλάξει ομάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Τσέλσι. Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύματα του ευρωπαϊκού Τύπου να ήθελαν τον Βέλγο διεθνή άσο να πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο ίδιος, όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα του Λονδίνου:

«Εχω διαβάσει πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια», τόνισε σχετικά ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στα ΜΜΕ του Βελγίου. Ο νεαρός σταρ, ένα από τα μεγάλα αστέρια της Τσέλσι, πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, αλλά σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Times», ο διεθνής άσος στη συνάντηση που είχε με τον νέο τεχνικό των «μπλε», Αντόνιο Κόντε, του ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να φύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Αζάρ την περσινή σεζόν είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης της πρέμιερ λιγκ και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην πορεία των «μπλε» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παραδέχθηκε πως η φετινή σεζόν «είναι η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Οι εμφανίσεις μου είναι μέτριες.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: