MEGA:Αναζητούν «σανίδα σωτηρίας» για να μην πέσουν τίτλοι τέλους

Ένας αγώνας δρόμου βρίσκεται σε εξέλιξη σε μια ύστατη προσπάθεια να μην πέσουν τίτλοι τέλους στο Mega Channel.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τράπεζες  ζήτησαν από την εταρεία να καταγραφούν σε ένα πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου  οι προθέσεις των μετόχων. Κατά τη διάρκεια του ΔΣ  ακούστηκαν, για μια ακόμη φορά, ποσά που μπορεί να καταβληθούν στη σχεδιαζόμενη αύξηση του μετοχικού κεφάλαιου.

Στην προφορική συζήτηση ο Φώτης Μπόμπολας είπε πως θα βάλει 7,5 εκατ. ευρώ (μαζί με το Δ. Μάρη, ο οποίος τηρεί στάση αναμονής), ο Σταύρος Ψυχάρης 5 εκατ. ευρώ  και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος που είναι εκτός εταρείας 5 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να συμμετάσχει στη συζήτηση η πλευρά Βαρδινογιάννη. Οι τράπεζες ζητάνε εκ νέου την υπογραφή συμφωνητικού και μια μικρή προκαταβολή. Με αυτές τις προυποθέσεις θα αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί του MEGA στις τράπεζες.

«Ντου» εργαζομένων στο γραφείο του Νίκου Πεφάνη

Οι εξελίξεις γύρω από την βιωσιμότητα του Mega είναι ραγδαίες καθώς το μεσημέρι της Τρίτης ομάδα 150 ατόμων έκανε ντου στο γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου Νίκου Πεφάνη και ενώ κατέγραφαν τη σκηνή με τα κινητά τους ζητούσαν εξηγήσεις για το μέλλον του καναλιού.

Τότε εκείνος του είπε ότι δύο παλιοί μέτοχοι και ένας καινούργιος θα βάλουν αύριο 17 εκ. ευρώ για να σωθεί το κανάλι από την καταστροφή. Παρ όλα αυτά δεν δεσμεύθηκε ότι θα γίνει αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα ήταν και η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, ενώ κάποιοι από τους παριστάμενους κινήθηκαν εναντίον της.

parapolitika.gr

 

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: