Με ανατροπή, 3-2 ο ΠΑΟ τη Βέροια

Με τον Σεμπαστιάν Λέτο από τα παλιά, με δύο γκολ και κυρίως πολύ πάθος, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 τη Βέροια, με το νικητήριο γκολ για τους «πράσινους» να έρχεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων!
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τη δύσκολη τη ζωή του, σ’ ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην πρώτη υποψία φάσης, με το αυτογκόλ του Μαραγκού. Με παιδικά λάθη στην άμυνα, δίχως πάθος και κακές επιλογές οι «πράσινοι» κατάφεραν να βρεθούν πίσω στο σκορ (1-2) με γκολ του Ναζλίδη και του Μελικιώτη, φανερώνοντας τεράστια προβλήματα ασυνεννοησίας μεταξύ Τελάντερ και Σάντσεθ (κυρίως με ευθύνη του Δανού) και απουσία έμπνευσης από τη μεσαία γραμμή.

Συγχρόνως επιλογές όπως ο Μαμούτε, ο Λουντ και ο Μπουμάλ ήταν έξω από τα νερά τους, αφήνοντας μόνο του τον Λέτο να παλεύει για κάτι καλό.

Η είσοδος των Πέτριτς (κυρίως) και Κλωναρίδη ζωντάνεψε την επιθετική γραμμή του «τριφυλλιού» και έτσι ήρθε η ισοφάριση αλλά και το γκολ της νίκης από τον Αργεντινό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι σίγουρα θα πρέπει να κρατήσει πολλά από το συγκεκριμένο ματς, εν όψει των πλέι οφ, όπου οι αντίπαλοι θα είναι σαφώς με περισσότερες δυνάμεις από τη Βέροια που κλάταρε μετά το 1-2.

Η επιλογή του ν’ αλλάζει συνεχώς την τακτική, σίγουρα δείχνει έναν προπονητή που το παλεύει από τον πάγκο ν’ αλλάξει την μοίρα του, αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι βραχυκυκλώνει την ομάδα και μπερδεύει τους ποδοσφαιριστές.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: