Με αγωγές απαντά η κυβέρνηση στις καταγγελίες Πανούση- Στη βουλή ο πρώην υπουργός και ο διοικητής της ΕΥΠ

Με αγωγές απαντά η κυβέρνηση στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Πανούση, μάλιστα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη θα μεταβούν στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, για την υπόθεση Πανούση.

Με δική τους πρωτοβουλία ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας, ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Μιχάλης Καλογήρου και ο διευθυντής στο γραφείο του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα επισκεφτούν την εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά εναντίον του πρώην υπουργού.

Παράλληλα σήμερα Τετάρτη αναμένεται να ορίσει η Βουλή ημερομηνίες επίσημης κλήτευσης για τους κ. Γιάννη Πανούση και Γιάννη Ρουμπάτη, διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), με στόχο να διερευνηθούν οι καταγγελίες του πρώτου για διασύνδεση στελεχών ΣΥΡΙΖΑ – «Πυρήνων της φωτιάς».

Έχει προηγηθεί χτεσινή πρόταση του κ. Βαγγέλη Βενιζέλου, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την οποία δέχτηκαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Τραγάκης και η προεδρεύουσα στη Βουλή κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ).

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: