Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από άστεγο ενώ προστάτευε την ανιψιά του

Νεκρός, έπεσε ένα 37χρονος άντρας μετά από δολοφονική επίθεση που δέχτηκε σε σούπερ μάρκετ σε κεντρικό δρόμο στο Essex της Βρετανίας μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Ο Daniel Mitchell Monroe, δέχτηκε 3 μαχαιριές από ένα 22χρονό άστεγο, που του στοίχισαν τη ζωή, στην προσπάθεια του να προστατεύσει την ανιψιά του. 

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, όλα άρχισαν όταν ο δράστης  Joram Bakumanya, ακολούθησε την ανιψιά του θύματος και απειλώντας την ότι θα την χαστουκίσει, απαίτησε να του δώσει το κινητό της τηλέφωνο. Τότε εκείνη τηλεφώνησε στο θείο της, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Ο άτυχος άντρας έσπευσε στο σημείο όπου και ήρθε αντιμέτωπος με τον δράστη, τον οποίον γρονθοκόπησε.

Όπως υποστήριξε εισαγγελέας, ο δράστης πάλεψε με το θύμα και τον έσυρε στο πεζοδρόμιο έξω από πολυσύχναστο σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, κάποια στιγμή ο 22χρονός δράστης βρέθηκε πάνω από το θύμα και στην συνέχεια έβγαλε ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο  από την μέση του. Με το μαχαίρι αυτό μαχαίρωσε 3 φορές το θύμα μπροστά στα έντρομα βλέμματα των μαρτύρων και της ανιψιάς του.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε ο Μitchell στο αριστερό χέρι, στο στομάχι και στο στήθος αποδείχτηκαν μοιραία.

Από την πλευρά του ο Bakymanya παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών, τον θάνατο του Μitchell ωστόσο αρνήθηκε ότι επρόκειτο για δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. 

Η δίκη συνεχίζεται.

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: