Μαθήματα αυτοπεποίθησης από ένα plus size μοντέλο: Κυκλοφορήστε γuμνή στο σπίτι (φωτό)

Μπήκε σαν ανεμοστρόβιλος μέσα στον κόσμο της μόδας, χάρη στα θετικά μηνύματα που έστελνε και τη διαφορετική σιλουέτα της. Πλέον, η Ασλεϊ Γκράχαμ είναι ένα διάσημο plus size μοντέλο και μοιράζεται τα μυστικά αυτοπεποίθησής της με τις γυναίκες.

 

Αποκαλύπτοντας πως έμαθε να αγαπά τον εαυτό της, το 28χρονο μοντέλο τονίζει πως συνηθίζει να κυκλοφορεί γuμνή μέσα στο σπίτι και να μην φοβάται να δείξει υπερήφανη για τις ατέλειες της.

«Το να κυκλοφορείς γuμνός μέσα στο σπίτι »χτίζει» την αυτοπεποίθησή σου», λέει στο περιοδικό Stylist.

«Πρέπει να βλέπεις εκείνα τα σημεία που σου λένε σε όλη σου τη ζωή πως δεν είναι τέλεια. Στην πραγματικότητα τα βλέπεις και τα αντιμετωπίζεις. Μην τα κρύβεις», προσθέτει.

Η ιστορία της Ασλει ξεκινάει όταν έγινε το πρώτο μοντέλο με καμπύλες που βρέθηκε στις σελίδες του Sports Illustrated στο τεύχος με τα μαγιό. Σήμερα είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της βιομηχανίας.

«Να μιλάς στον εαυτό σου μέσα από τον καθρέπτη με ευγένεια. Αν λες συνέχεια πως είσαι άσχημη, τότε θα το πιστέψεις. Αν μόνο μια φορά κοιτάξεις τον εαυτό σου και να του μιλήσεις, θα επικοινωνήσεις», αναφέρει.

Παράλληλα, η Ασλει υπογραμμίζει πως είναι σημαντικό για τις γυναίκες να κάνουν φιλοφρονήσεις σε άλλες γυναίκες διότι «δεν είναι αρκετό να το κάνουν μόνοι οι άλλοι».

Το μοντέλο ταξιδεύει στην Αμερική σε συναντήσεις νέων γυναικών στα σχολεία για να υπερασπιστεί τη θετική εικόνα του σώματος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο βρετανικό ELLE είπε πως «ποτέ δεν φοβάμαι να δείξω τις καμπύλες και την κυτταρίτιδά μου».

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: