Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο θάνατός του ένωσε την βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Ο ερχομός των περίπου 300 Ισπανών δημοσιογράφων και καμεραμάν που ήρθαν στην Ελλάδα μόνο τυχαίος δεν είναι. H είδηση ότι ο εξαφανισμένος, άλλοτε βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος που ζει πλέον αυτοεξόριστος μετά την ανάμειξή του σε οικονομικά και εξωσυζυγικά σκάνδαλα, σε χώρα της Αραβικής Χερσονήσου, θα μεταβεί στην Ελλάδα για την κηδεία, λειτούργησε σαν κεραυνός εν αιθρία στα Ισπανικά μέσα που ως γνωστόν αρέσκονται στα βασιλικά θέματα.

Το γεγονός ότι ο Χουάν Κάρλος έχει απομονωθεί από την Ισπανική οικογένεια κι ότι τόσο ο γιός του, πλέον βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε, όσο και η σύζυγός του Σοφία, κρατούν εδώ και αρκετά χρόνια αποστάσεις από εκείνον, ήταν η αφορμή που τόσοι εκπρόσωποι των ισπανικών μέσων βρέθηκαν στην χώρα μας.


Δεν είναι τυχαίο ότι τόσες ημέρες οι άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα έδειχναν προβληματισμένοι από τον ερχομό του τέως Ισπανού βασιλιά υποστηρίζοντας ότι η κατάσταση θα είναι το λιγότερο άβολη καθώς η επικοινωνία μεταξύ της οικογένειας έχει πάνω από μια πενταετία διαταραχθεί.

Η είδηση του ερχομού του – δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς αφού η τέως ελληνική βασιλική οικογένεια είχε παίξει ρόλο στο να ανέβει κάποτε στον θρόνο – έκανε σύμφωνα με φήμες ακόμη και τους ανθρώπους του πρωτοκόλλου να αισθανθούν αμήχανα.


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: