Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Είναι νέα, όμορφη, δυναμική και απίστευτα ταλαντούχα. Ο λόγος για την Μαρία Σάκκαρη, την 21χρονη από τη Σπάρτη η οποία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο τένις και να βρεθεί στη λίστα με τις 50 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου!

Έπειτα από εκπληκτική της πορεία στο μεγάλο τουρνουά τένις Wuhan Open στην Κίνα -όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά- η νεαρή και δυναμική αθλήτρια κατάφερε να ανέβει στο top 50 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, γεγονός που μας έκανε απίστευτα χαρούμενες!

Σε κάθε της αγώνα μας αφήνει άφωνες, όπως επίσης και σε κάθε εμφάνισή της, αφού εκτός από ταλέντο, διαθέτει και απίστευτο στυλ. Ναι, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια «καρφώνει» εντός και… εκτός γηπέδου, για αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να τη βάλουμε κάτω από το… «μικροσκόπιό» μας και να εξετάσουμε λεπτομερώς τις στυλιστικές της επιλογές. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο το γεγονός ότι η Replay ζήτησε από τη Μαρία να γίνει η brandambassador της!

Επειδή, λοιπόν, το Φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσεις το στυλ και τη γκαρνταρόμπα σου, αξίζει να εμπνευστείς φέτος από μια γυναίκα δυναμική και πετυχημένη (η οποία by the way λατρεύει το shopping) προκειμένου να πετύχεις άψογα τα πιο «hot» look της σεζόν.

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Το απόλυτο casual look

Η Μαρία προτιμά το casual look γιατί γνωρίζει καλά ότι τα casual ρούχα και αξεσουάρ της μπορούν να τη συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ακολούθησε κι εσύ το παράδειγμά της και να θυμάσαι ότι τα «must» χρώματα της σεζόν κυμαίνονται από το μαύρο και το γκρι έως και πιο έντονους τόνους, όπως το κίτρινο, το ανοιχτό πράσινο και το κόκκινο.

Όταν το bikerκαι το militaryστυλ συνάντησαν το κολεγιακό

Πώς θα πετύχεις το τέλειο casual look; Πολύ απλά, κάνοντας Mix “n Match. Η Μαρία Σάκκαρη είναι αναμφισβήτητα μια σύγχρονη ηρωίδα και επιλέγει τη νέα συλλογή «Rebels & Heroes» της Replay για να σου δείξει τι σημαίνει casual για εκείνη.

Φέτος, αξίζει να ρισκάρεις και να πειραματιστείς. Πες «ναι» στο military και biker στυλ και συνδύασέ το με το κολεγιακό. Τι θα χρειαστεί να βρεις; Parka, bomber jacket, δερμάτινα μπουφάν καθώς και παντελόνια τζιν ή cargo με σχέδια camouflage και όμορφα διακοσμητικά στοιχεία.

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Μη φοβηθείς το military look! Μπορεί να αποκτήσει θηλυκή διάσταση στο «φουλ» αν το συνδυάσεις με μπλούζες γεμάτες θηλυκότητα και κομψά bomber jacket!

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Lookchic, δυναμικό και… rock!

Για το γραφείο, τη βόλτα και το επαγγελματικό ραντεβού, αξίζει να βρεις items που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα δυναμικό, glamorous και θηλυκό αποτέλεσμα, όπως -για παράδειγμα- ένα εντυπωσιακό, δερμάτινο biker jacket και μια πλισέ φούστα ως το γόνατο σε military green! Δες την παρακάτω εικόνα και άντλησε έμπνευση!

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Extratip:Ένα νέο προϊόν που λανσάρεται αυτή τη σεζόν από τη Replay και αξίζει να δεις είναι το ThindownTM. Πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ μακρύ πανωφόρι με φυσικό πούπουλο χωρίς εξωτερικά γαζιά. Ελαφρύ και παρόλα αυτά απίστευτα ζεστό, σου επιτρέπει να το φοράς κάθε εποχή.

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Denimγια πάντα!

Φυσικά, ο κυρίαρχος της γυναικείας συλλογής «Rebels & Heroes» της Replay είναι το stretch denim με πέντε τσέπες και έντονα στενή γραμμή! Άνετο και στυλάτο, αυτή τη σεζόν κυκλοφορεί ψηλόμεση εκδοχή αλλά και αρκετές skinny εκδοχές.

Must-have denim και για φέτος είναι, επίσης, το μοντέλο Hyperflex, διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα, αποτελεί το «κλειδί» του απόλυτου στυλ.

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Πουθενά χωρίς την τσάντα σου

Λένε ότι η τσάντα είναι η καλύτερη φίλη μιας γυναίκας και η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτή, δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι! Επειδή το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι πάντα «γεμάτο» χρειάζεσαι μια τσάντα εντυπωσιακή η οποία θα είναι παράλληλα άνετη και εύχρηστη. Η Μαρία Σάκκαρη προτιμά -όπως κι εμείς- τα backpack διότι πολύ απλά είναι απίστευτα βολικά και φυσικά, αποτελούν μια από τις πιο «καυτές» τάσεις της μόδας. Ωστόσο, στη νέα συλλογή της Replay θα ανακαλύψεις πολλές ακόμη επιλογές, όπως τη θρυλική NewEve τσάντα η οποία αποτελεί ήδη best seller.

Μαρία Σάκκαρη: Το «αστέρι» του τένις «καρφώνει» με στυλ!

Αυθεντική, αφοσιωμένη, φρέσκια και παθιασμένη με ό,τι κάνει, όπως όλοι οι «Rebels & Heroes». Η Μαρία Σάκκαρη αποτελεί πρότυπο για κάθε νέα γυναίκα που θέλει να είναι ο εαυτός της και να ξεπερνά συνεχώς τα όριά της. Ακολούθησε κι εσύ τα στυλιστικά της βήματα για να ανανεώσεις το look και τη γκαρνταρόμπα σου αυτή τη σεζόν!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: