Μαρία Μενούνος – Το συγκινητικό και πατριωτικό μήνυμα για τις δύσκολες ώρες της χώρας μας!!

Μαρία Μενούνος – Το συγκινητικό και πατριωτικό μήνυμα για τις δύσκολες ώρες της χώρας μας!!

Μαρία Μενούνος    Το συγκινητικό και πατριωτικό μήνυμα για τις δύσκολες ώρες της χώρας μας!!

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν ήταν δυνατό να μην δώσει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ώρες, που περνά η χώρα μας.

Μπορεί να ζει μίλια μακριά, όμως φαίνεται πως το μυαλό και η καρδιά της χτυπά για την πατρίδα της. Χρησιμοποιώντας τα social media λοιπόν, έστειλε το δικό της μοναδικό μήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, που αντιμετωπίζουμε.

Το χαρακτηριστικό μήνυμα της Μαρίας Μενούνος συνοδευόμενο από μία Ελληνική σημαία, ήταν το εξής: «Η καρδιά μου πονάει με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας, οι σκέψεις, η αγάπη και το μυαλό μου μαζί σας έστω και αν είμαι τόσο μακριά! Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα!».  Στην συνέχεια μάλιστα ανέβασε το μήνυμά της και μεταφρασμένο.

Δείτε το post της όπως δημοσιεύτηκε στο Instagram της.Μαρία Μενούνος    Το συγκινητικό και πατριωτικό μήνυμα για τις δύσκολες ώρες της χώρας μας!!

Η καρδιά μου πονάει με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας , οι σκέψεις η αγάπη και το μυαλό μου είναι μαζί σας έστω και αν είμαι τόσο μακριά! Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες ημέρες που περνάει η Ελλάδα Translation: my heart hurts for the current state of affairs in our motherland, Greece. even though I’m far away my thoughts and love are with all of you there. Let’s unite in this difficult time to get past these difficult days. #greekpride #staystrong #greece

peoplegreece.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: