«Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά: Καλεσμένοι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος (trailer+photos)

Διαφήμιση – Advertisement

Οι «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά έρχονται και το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, για να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν.

Η Τζένη Θεωνά συναντά την Αθήνα Οικονομάκου, η οποία αναφέρεται στα παιδιά της, στην επιστροφή της στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και στις κρίσεις πανικού που την ανάγκασαν να αποσυρθεί για μεγάλο διάστημα από την υποκριτική.
Η Μαματσίτα μπαίνει στην κουζίνα της και ετοιμάζει μια εύκολη εναλλακτική μαγειρίτσα με κοτόπουλο που μπορεί κάθε μαμά να φτιάξει, ενώ θυμάται τα δικά της βράδια της Ανάστασης και τις προετοιμασίες που έκανε η μαμά της για το οικογενειακό τραπέζι.
Η Σοφία Νομικού δείχνει με εύκολα tips το τέλειο χτένισμα που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα μόνη της, για το βράδυ της Ανάστασης.
Τέλος, στη στήλη «Μπαμπά μίλα», η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τον γνωστό σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο, ο οποίος μιλάει για τους γιους του, για τα χρόνια που έζησε στην Αμερική, τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια, καθώς και για τη διαδρομή του στις κουζίνες.
«Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά, κάθε Σάββατο στις 17:00, στην ΕΡΤ2.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά
Επιμέλεια εκπομπής – αρχισυνταξία: Δημήτρης Σαρρής
Βοηθός αρχισυντάκτη: Λάμπρος Σταύρου
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Παραγωγή: DigiMum
Έτος παραγωγής: 2023

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: