Μαγειρεύουν φαγητό χάρη στα κόπρανα τους – Έχουν ειδική τουαλέτα για να τα μαζεύουν

Έναν περίεργο τρόπο βρήκε ένα ζευγάρι για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς μαζεύει σε ειδική τουαλέτα τα κόπρανα του και τα επεξεργάζεται, ώστε στη συνέχεια να μαγειρέψει λαχταριστά φαγητά.

Ο John και η Fin τα τελευταία 12 χρόνια εφαρμόζουν τη συγκεκριμένη πρακτική, ενώ δημιούργησαν και λογαριασμό στο TikTok, όπου δημοσιεύσουν σχετικές συμβουλές σε όσους σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Σύμφωνα με τη New York , χρησιμοποιούν ειδική τουαλέτα που συλλέγει τα περιττώματα, μετατρέποντας τις ακαθαρσίες σε βιοαέριο, μια ανανεώσιμη πηγή ενέργειας που παράγεται από οργανική ύλη.

«Το φαγητό δεν έχει γεύση κοπράνων», ακούγεται να λέει ο John σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε, ενώ σε ένα άλλο λέει πως «η κουζίνα μας δεν μυρίζει σαν υπόνομος».

@belovedcabin

Remember, success is not always immediate. It requires patience, perseverance, and trust in our abilities. #kitchen #kitchenideas #greenhouse #beforeandafter

♬ Here Comes the Sun – Relaxing Instrumental Music

Επίσης, στο σπίτι τους υπάρχουν ειδικά μηχανήματα που κοστίζουν κάτω από 1.500 δολάρια για να κάνουν την επεξεργασία των κοπράνων και να απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές που αναδύονται.

Μάλιστα, το ζευγάρι που μένει σε σπίτι 500 τετραγωνικών, το θέτει προς ενοικίαση μέσω Airbnb ορισμένες εποχές του χρόνου, βγάζοντας χρήματα από άτομα που θέλουν να βιώσουν πώς είναι να μαγειρεύεις φαγητό από τα κόπρανα σου.

@belovedcabin

15% Discount October 23-26 (Now- this Thursday!) with Code BELOVED15! Hit link in bio. OMG… OH MY GAS! Be prepared & save $$ for when the SH*T

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr