Le Mans: Οι Ducati κυριάρχησαν στις κατατακτήριες δοκιμές

Σε σχεδόν τέλειες καιρικές συνθήκες και με χιλιάδες κόσμου να κατακλύζει τις κερκίδες της πίστας του Le O χρόνος του Bagnaia ήταν νέο ρεκόρ πίστας στο Le Mans.Mans πραγματοποιήθηκαν οι κατακτήτριες δοκιμές του MotoGP. Τον πρώτο λόγο είχαν οι αναβάτες της Ducati με την εργοστασιακή ομάδα από την Μπολόνια να κάνει το «1-2» στην σχάρα εκκίνησης του αγώνα της Κυριακής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Francesco Bagnaia ο οποίος στην τελευταία του προσπάθεια κατάφερε να σημειώσει χρόνο 1:30.450 και να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη pole position του για φέτος.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Jack Miller ο οποίος και στις δύο προσπάθειές του ακολούθησε τον teammate του στην πίστα. Ο Αυστραλός ήταν πολύ ανταγωνιστικός και ετοιμάζεται την Κυριακή να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβό του στη γαλλική πίστα. Την πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής συμπλήρωσε ο Aleix Espargaro με την εργοστασιακή Aprilia. Ο Ισπανός είναι σταθερά ανάμεσα στους ταχύτερους και δεν αποκλείεται την Κυριακή να κλέψει για μια ακόμα φορά την παράσταση.

Οι δύο Γάλλοι στη δεύτερη σειρά του grid

Ο τοπικός ήρωας Fabio Quartararo έκανε ότι μπορούσε να βρεθεί στην κορυφή, ωστόσο το καλύτερο που Στο σημαντικό FP4 ταχύτεροι ήταν οι Quartararo, Rins, Bagnaia και Espargaro.κατάφερε ήταν η 4η θέση. Ο Γάλλος της Yamaha έχει τον καλύτερο ρυθμό για τον αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί την Κυριακή.


Παραμένει φαβορί για τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής ο Quartararo παρά την 4η θέση.

Μαζί με τον Quartararo στη δεύτερη σειρά του grid βρέθηκε ο Enea Bastianini με την Gresini Ducati και ο Johann Zarco με την Pramac Ducati. Οι δύο εργοστασιακές Suzuki των Joan Mir και Alex Rins ακολούθησαν στην 7η και 8η θέση αντίστοιχα με τον πρωταθλητή του 2020 να περνάει από το Q2. Ο Jorge Martin με τη δεύτερη Pramac Ducati ήταν στην 9η θέση, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσε ο Marc Marquez με τη Repsol Honda.

Παρά την 4η θέση ο Quartararo παραμένει φαβορί για τη νίκη στον αγώνα της Κυριακής.

Ταχύτερη KTM ήταν εκείνη του Miguel Oliveira στην 17η θέση με την αυστριακή ομάδα να περνάει δύσκολες στιγμές στο Le Mans. Ο αγώνας της Κυριακής στην πίστα Le Mans της Γαλλίας αρχίζει στις 15:00 και υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την CosmoteTV.

Πηγή: Zougla.gr

Le Mans: Οι Ducati κυριάρχησαν στις κατατακτήριες δοκιμές gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: