Ξέρει τι κάνει η Σακίρα… Έτσι διατηρεί σφιχτές τις καμπύλες της

Η Σακίρα που μετά από δύο εγκυμοσύνες έχει καταφέρει να διατηρεί ένα άψογο σώμα, κάνοντας πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνει.

 

Η εκρηκτική Κολομβιανή αποκάλυψε τα μυστικά της σε μία συνέντευξη  για το περιοδικό  Popsugar, στην οποία εξομολογήθηκε ότι  κάθε μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να παραλείψει την προπόνησή της στο τένις, καθώς -όπως λέει- είναι το αγαπημένο της άθλημα γιατί το βρίσκει διασκεδαστικό και δεν την κάνει να νιώθει ότι κάνει γυμναστική, ενώ παράλληλα δυναμώνει και το αγωνιστικό πνεύμα.

 
 
 
 

Αν είναι σε περιοδεία γuμνάζεται στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή ακολουθεί ένα πρόγραμμα που συνδυάζει χορό και βάρη αν και συνήθως η γυμναστική που κάνει κατά την διάρκεια των συναυλιών της είναι αρκετή για να την κρατήσει σε φόρμα.

Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύθηκε επίσης: «Είμαι σίγουρη  ότι  αν και ακούγεται  τυπικό,  είναι πραγματικότητα  ότι αν κάποιος αισθάνεται άνετα στο σώμα του, αυτό επηρεάζει τον τρόπο που τον βλέπουν οι άλλοι. Μου αρέσει να απολαμβάνω το φαγητό και να είμαι δραστήρια  και το σώμα μου είναι το αποτέλεσμα αυτών των δύο επιλογών μου. Γιατί δεν θα έπρεπε να αγαπώ το σώμα μου έτσι»;

Το μόνο βέβαιο είναι πως η σύζυγος του Ζεράρ Πικέ τα καταφέρνει μια χαρά και έχει κάνει πολλές γυναίκες να τη ζηλεύουν…

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: