Κρήτη: Έβγαλε βίντεο με 16χρονες και οι γονείς τους τον έκαναν μαύρο στο ξύλο

Θα το σκεφτεί πολύ καλά προτού βιντεοσκοπήσει ξανά ανήλικα κορίτσια ένας νεαρός Πακιστανός σε περιοχή της Κρήτης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός ακολουθούσε δύο 16χρονα κορίτσια το βράδυ του Σαββάτου και τα τραβούσε βίντεο, ενώ εκείνα επέστρεφαν στο σπίτι τους. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησαν τι συμβαίνει και τρομοκρατήθηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να ξέρουν τις προθέσεις τους. Έτσι, προχωρούσαν από κεντρικούς δρόμους, αποφεύγοντας σκοτεινά και απόμακρα σημεία, ώστε να μην μπορεί ο άνδρας να κάνει επιθετική κίνηση προς εκείνες. Παράλληλα, έστειλαν γραπτό μήνυμα στους γονείς τους και τους κάλεσαν να συναντηθούν στην Πλατεία Πλαστήρα, προς το κέντρο της Ιεράπετρας.

Φτάνοντας στο σημείο γύρω στις 23:30, τα κορίτσια κάθισαν στα παγκάκια που υπάρχουν στην πλατεία, ενώ είδαν ότι οι γονείς τους είχαν ήδη φτάσει και τις παρακολουθούσαν διακριτικά από απόσταση για να εντοπίσουν το νεαρό. Εκείνος τις πλησίασε και πριν προλάβει να κάνει το οτιδήποτε, οι γονείς των κοριτσιών πετάχτηκαν από μία γωνία, τον κυνήγησαν, τον ακινητοποίησαν ασκώντας βία και αμέσως μετά ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας.

Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί έφτασαν, συνέλαβαν το νεαρό και τον οδήγησαν στα κρατητήρια, καθώς βρισκόταν στην Ελλάδα παράνομα, χωρίς να κατέχει τα νομιμοποιητικά έγγραφα και αφότου τον είχαν αποτρέψει από το να διαπράξει οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη αποφάσισαν να τον οδηγήσουν στην απέλαση.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: