Κουτσούμπας: Η κουβέντα για την διαπλοκή θύμιζε ξινισμένη σούπα

Κουτσούμπας: Η κουβέντα για την διαπλοκή θύμιζε ξινισμένη σούπα

Χλιαρό χαρακτήρισε το σημερινό debate ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας των δύο πολιτικών αρχηγών, μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου στην εκπομπή στον Ενικό, συμπληρώνοντας μάλιστα πως η ευκαιρία που δόθηκε στους επικεφαλής των κομμάτων δεν αξιοποιήθηκε για άλλη μια φορά.

«Το πλαίσιο της συζήτησης ήταν καλύτερο από το προηγούμενο εφόσον μπορούσε να γίνει πιο άνετα η συζήτηση. Αν το προηγούμενο ήταν σούπα, λόγω του ασφυκτικού πλαισίου που είχε, αυτό δεν αξιοποιήθηκε, αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας. Eξήγησε μάλιστα πως εφόσον και τα δύο κόμματα είναι μνημονιακά δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

«Αφού και τα δύο κόμματα είναι μνημόνιο και ξερό ψωμί, έχουν το ίδιο πλαίσιο ανάπτυξης, το οποίο γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. Το μόνο διαφορετικό ήταν μια κοντρίτσα για το ποιος θα διαπραγματευτεί καλύτερα. Η κουβέντα για τη διαπλοκή, δε, θύμιζε ξινισμένη σούπα» συμπλήρωσε.

Τέλος ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ επεσήμανε πως ακόμα κι όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μεϊμαράκης για τα ισοδύναμα η απάντηση ήταν δημιουργικά ασαφής για άλλη μια φορά. «Αν, για παράδειγμα, έβγαζαν το ΦΠΑ από την εκπαίδευση και το έβαζαν στο κρέας ή στα τσιγάρα, θα έπλητταν άλλους κλάδους και γι” αυτό δεν δεσμεύονται προεκλογικά».

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: