Κορίτσια ΠΡΟΣΟΧΗ: Έτσι θα Καταλάβετε αν σας Παρακολουθούν σε μια Δημόσια τουαλέτα!

Σας έχει τύχει ποτέ, να πάτε σε κάποιο καμαρίνι ή μπάνιο και να νιώσετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί; Οι καθρέπτες βρίσκονται σε πολύ κοινά σημεία. Είναι στα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα μπάνια, τα αποδυτήρια, τις τουαλέτες, κλπ. Λίγο-πολύ, είναι παντού. Αλλά ξέρετε αν όντως είναι πραγματικοί καθρέφτες; Μήπως είναι αμφίδρομοι καθρέφτες;

Ένας αμφίδρομος καθρέφτης, είναι ένα κομμάτι γυαλί επικαλυμμένο με μια ουσία που ονομάζεται μικρο τζάμι. Αν στέκεστε μπροστά του, μπορείτε να δείτε την αντανάκλασή σας. Η μη επεξεργασμένη πλευρά του όμως, μοιάζει με φιμέ τζάμι. Αλλά πως ξεχωρίζουμε έναν αμφίδρομο από έναν κανονικό καθρέφτη;

Λοιπόν, υπάρχει ένα απλό τέχνασμα που καθορίζει αν κοιτάζετε σε έναν κανονικό καθρέφτη ή όχι. Αυτό ονομάζεται τεστ fingernail.

Τοποθετήστε την άκρη του νυχιού σας στον καθρέφτη. Αν δείτε ένα χάσμα μεταξύ του νυχιού σας και του καθρέφτη, τότε είστε ασφαλείς, είναι ένας πραγματικός καθρέφτης.

Εάν δεν υπάρχει κενό και το νύχι σας φαίνεται να έρχεται σε άμεση επαφή με τον καθρέφτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πρόκειται για έναν αμφίδρομο καθρέφτη.

Θυμηθείτε: «Αν δεν υπάρχει κενό, φύγετε αμέσως από το μέρος.» Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείτε για έναν καθρέφτη, χρησιμοποιήστε αυτό το απλό τεστ και θα μάθετε την αλήθεια μέσα σε δευτερόλεπτα!

Credit: Dirtpost

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: