Κόντρα Παπαδημούλη – Γεωργιάδη στο Twitter για τον Πύρρο Δήμα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, σχολίασε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας, ο οποίος είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ με έδιωξε ουσιαστικά από την Ελλάδα και οι λόγοι είναι πολιτικοί».

«Ο Πύρρος Δήμας θα μείνει στις ΗΠΑ ως το 2028, επειδή «τον έδιωξε ο ΣΥΡΙΖΑ»! Βρήκε μια καλύτερη δουλειά ή κάνει πολιτικές προβλέψεις 10ετίας;», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στο Twitter.

Απαντώντας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε: «Ένας Ολυμπιονίκης κάνει μία σοβαρή καταγγελία για το πώς κόψατε τα χρήματα από μία Ομοσπονδία για πολιτικούς λόγους και εσύ κάνεις πλακίτσα»;

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδημούλης σημείωσε: «Τα ολυμπιακά μετάλλια στην άρση βαρών σταμάτησαν εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς συνδέθηκαν με ντόπινγκ. Διεθνής μάστιγα. Φτάνει η υποκρισία!».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Κατηγορείς τον Πύρρο Δήμα ότι κακώς πήρε τα μετάλλια του και ότι δηλ πρέπει να του αφαιρεθούν λόγω ντόπινγκ αν κατάλαβα καλά;».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: