Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις

Κίνηση τώρα στον Κηφισό, τη Λεωφόρο Αθηνών και τη Βασιλίσσης Σοφίας — Δείτε χάρτη

Αυξημένη είναι η κίνηση τώρα στον Κηφισό με τους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες  και στα δύο ρεύματα, με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται στο ανοδικό ρεύμα. 

Στην άνοδο του Κηφισού οι καθυστερήσεις ξεκινούν από το ύψος της Πειραιώς και φτάνουν μέχρι το ύψος της Λυκόβρυσης, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα στην κάθοδο όπου το μποτιλιάρισμα παρατηρείται κατά τμήματα σε όλο το μήκος του οδικού άξονα από την Κηφισιά και κάτω.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι μέχρι τον Σκαραμαγκά. Προβλήματα υπάρχουν και στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην Αττική Οδό αλλά και στο κέντρο του Πειραιά.

Νωρίτερα υπήρχε ακινητηποιημένη νταλίκα στο ύψος της Αχαρνών στη δεξιά λωρίδα και ακινητοποιημένο βανάκι στο ύψος της Μεταμόρφωσης στην αριστερή λωρίδα.

Μεγάλες καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Ελευσίνα 15′-20′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5′-10΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κύμης.

LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ

Δείτε εικόνα της κίνησης τώρα μέσω του χάρτη της Google


.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: