Κέρκυρα: «Έγδυσε» αυτοκίνητο, αλλά τον τσάκωσαν!

Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου — Έκλεβε «on camera» μπαταρίες και καταλύτες στον Βόλο

Πέντε ημέρες μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη ενός οχήματος, το οποίο είχε γίνει στόχος διάρρηξης το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στην περιοχή του Κοντοκαλίου στην Κέρκυρα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε και βρέθηκαν τα περισσότερα από τα κλοπιμαία.

Ο δράστης που ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας ήταν ένας Έλληνας, ο οποίος είχε κυριολεκτικά… «γδύσει» το αυτοκίνητο, κλέβοντας από το εσωτερικό του χρήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, καθώς επίσης και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Τα χρήματα δεν βρέθηκαν όταν εντοπίστηκε ο διαρρήκτης στο πλαίσιο της προανάκρισης, ωστόσο όλα τα αντικείμενα και τα προσωπικά έγγραφα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κλοπή υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ρομά έκλεβε on camera μπαταρίες και καταλύτες

Δεν πήρε είδηση την κάμερα που τον κατέγραφε, ένας 18χρονος Ρομά ο ποίος διέρρηξε την αποθήκη του σπιτιού ενός 43χρονου στον Βόλο την Κυριακή και έκλεψε τέσσερις μπαταρίες και έναν καταλύτη αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον αναγνώρισαν στο πλαίσιο της προανάκρισης, βρήκαν τα κλοπιμαία στην κατοχή του και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος του. Όμως, αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: