Κεφαλονιά: Ο σκύλος μύρισε την ηρωίνη και τα χρήματα

Ο τετράποδος ανιχνευτής ερεύνησε εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια του σπιτιού του 46χρονου υπόπτου και ξετρύπωσε σκληρά ναρκωτικά, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας

Δεν βρήκε μόνο όλα τα ναρκωτικά που ήταν κρυμμένα σε ένα σπίτι στην Κεφαλονιά ο εκπαιδευμένος στον εντοπισμό ναρκωτικών σκύλος, αλλά και τα… έσοδα που είχε συγκεντρώσει ο ιδιοκτήτης από τις πωλήσεις του παράνομου «εμπορεύματός» του στους χρήστες του νησιού!

Ο τετράποδος ανιχνευτής ερεύνησε εξονυχιστικά όλα τα δωμάτια του σπιτιού ενός 46χρονου στο οποίο έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αργοστολίου και ξετρύπωσε από διάφορα σημεία συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 81 γραμμαρίων, εννέα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν υπήρχε η σχετική συνταγή γιατρού, ένα τσιγαριλίκι και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ο 46χρονος συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν 715 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τις παράνομες πωλήσεις. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: