Κάρπαθος: Με τραγούδια και συνθήματα αποχαιρέτησαν οι ΟΥΚάδες τον 29χρονο Αρχικελευστή

Τη ζωή του έχασε την Κυριακή 9 Ιουνίου ο Αρχικελευστής της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών Μηνάς Καμαράτος πηγαίνοντας στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών όπου υπηρετούσε, καθώς στην Λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά 0 29χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο.

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.
Ο υπαξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού.

Η Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, το χωριό του οι Πυλές Καρπάθου αλλά και ολόκληρο το νησί βυθίστηκαν στο πένθος από τον χαμό του άτυχου νέου.

Το τελευταίο αντίο στον Μηνά Καμαράτο είπαν την Τετάρτη αντιπροσωπεία του ΠΝ και των ΟΥΚ, αλλά και ολόκληρη η Κάρπαθος, στεκόμενοι στο πλευρό των συγγενών και των φίλων του.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: