Καλά πήγε η πρώτη ημέρα για τον Καβαλιώτη οδηγό

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η περιπέτεια του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Γερμανίας. Ο Έλληνας οδηγός μετά το πρώτο σκέλος βρίσκεται στην 11η θέση  του WRC2, αποφεύγοντας τα προβλήματα και όντας εντός των αρχικών στόχων. Η πρώτη ημέρα ήταν αρκετά δύσκολη.

Το σκέλος της Παρασκευής περιελάμβανε 5 απαιτητικές διαδρομές που έκρυβαν παγίδες για τους οδηγούς: «Η πρώτη δοκιμασία ήταν δύσκολη με αρκετά πονηρά σημεία. Ορισμένοι από τους αντιπάλους μας βγήκαν εκτός δρόμου και ομολογώ πως απαιτούσε πολύ προσοχή» δήλωσε ο Σερδερίδης και πρόσθεσε: «Η εναρκτήρια ειδική ήταν αρκετά γλιστερή και κινηθήκαμε προσεκτικά, ωστόσο στην πορεία βελτιώσαμε την απόδοσή μας, χάρη και στην πολύτιμη καθοδήγηση του συνοδηγού μου, Fred Miclotte».

Ο Καβαλιώτης οδηγός ανέβασε ρυθμό ειδική με ειδική κερδίζοντας θέσεις στην κατάταξη: «Έχοντας πλέον καλύτερη αίσθηση της Citroen DS3 R5, στα μισά της ημέρας αυξήσαμε την ταχύτητά μας, κερδίζοντας θέσεις στη γενική, αλλά και στην κατηγορία μας. Η στρατηγική μας λειτούργησε την Παρασκευή, καθώς κινηθήκαμε προσεκτικά και έξυπνα.»

Σήμερα (Σάββατο) ο αγώνας  περιλαμβάνει 148.57 χιλιόμετρα ειδικών διαδρομών που διέρχονται από τα γερμανικά αμπέλια.

Καλά πήγε η πρώτη ημέρα για τον Καβαλιώτη οδηγό

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: