Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Μέχρι και υπό του μηδενός σήμερα το θερμόμετρο!

Παγωμένος θα είναι και σήμερα Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Η ΕΜΥ αναμένει τοπικές νεφώσεις με ασθενή χιονόπτωση στα ορεινά το βράδυ, ενώ το θερμόμετρο θα κυμανθεί από  -1 έως 4 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  τοπικές νεφώσεις με ασθενή χιονόπτωση στη Χαλκιδική. Ισχυρός παγετός τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο Θρακικό βόρειοι άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -7 έως 3 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του βορείου Ιονίου και τη δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές το βράδυ. Παγετός τις πρωινές ώρες στο εσωτερικό της Ηπείρου. Η θερμοκρασία από -3 έως 10 βαθμούς.

Στη Πελοπόννησο νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και παγετό τις πρωινές ώρες. Στην ανατολική και ορεινή Πελοπόννησο ασθενή χιονόπτωση. Στο Ιόνιο βόρειοι άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -5 έως 10 βαθμούς. Στα Κύθηρα τοπικές νεφώσεις και ο υδράργυρος μέχρι τους 7 βαθμούς.

 Στη Κρήτη νεφώσεις με βροχές και χιόνια στα ορεινά. Το θερμόμετρο από 5 έως 9 βαθμούς και οι άνεμοι βόρειοι στα 3 με 5 μποφόρ. 

 Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι στα 5 με 7 μποφόρ στα νοτιοανατολικά που το βράδυ εξασθενούν. Η θερμοκρασία μέχρι τους 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, τη κεντρική  και Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία από -2 έως 5 βαθμούς.

 Στην Αττική τοπικές νεφώσεις ή χιονόνερο στο κέντρο και ασθενή χιονόπτωση στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: