Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ανεβαίνει συνεχώς η θερμοκρασία!

Κορύφωση των υψηλών θερμοκρασιών σήμερα σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και ήπιους ανέμους. Από το βράδυ θα αρχίσουν να ενισχύονται οι νοτιοανατολικοί άνεμοι στο νότιο Ιόνιο. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς. Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις και ζέστη. Η θερμοκρασία από 11έως 27 βαθμούς. Στην  Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά παροδικές νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές. Στο νότιο Ιόνιο το βράδυ ενίσχυση των νοτιοανατολικών ανέμων στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς.  

Στην Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις και η θερμοκρασία από 11 έως 24 βαθμούς. Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με τον υδράργυρο μέχρι τους 20 βαθμούς. Στη Κρήτη αραιές νεφώσεις και ασθενείς βόρειοι άνεμοι. Το θερμόμετρο από 14 έως 22 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ηλιοφάνεια με αραιά νέφη. Ασθενείς βόρειοι άνεμοι και η θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, την κεντρική  και Στερεά Ελλάδα ήλιος με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς. Στην Αττική αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.  

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: