Και όμως έχει κίνητρο…

Δυο ευκαιρίες έχουν μείνει στην Εθνική για να μην τελειώσει την προκριματική φάση του EURO 2016 στην τελευταία θέση και χωρίς νίκη και την πρώτη για να το κάνει την έχει απόψε (8/10, 21:45) στο Μπελφάστ κόντρα στην Βόρεια Ιρλανδία .

Οι γηπεδούχοι στο κατάμεστο «Γουίντσορ Παρκ» έχουν ετοιμάσει φιέστα για την πρόκρισή τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά από 30 χρόνια, όμως οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θα επιδιώξουν να τους την χαλάσουν, όχι γιατί θα έχουν κάποιο βαθμολογικό όφελος, αφού έτσι και αλλιώς έχουν αποχαιρετήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά για να αποδείξουν ότι σε αυτή την ομάδα υπάρχει… ζωή και παράλληλα να δώσουν στην Ελλάδα μια ώθηση προς τα πάνω στην Παγκόσμια Κατάταξη που εδώ και τέσσερις μήνες μας βρίσκει στην 44η θέση.

Η προϊστορία είναι υπέρ της Ελλάδας, καθώς στις έξι προηγούμενες αναμετρήσεις της με τη Βόρεια Ιρλανδία μετρά τέσσερις νίκες και δύο ήττες, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί απέναντι της είχε την πρωτοπόρο του ομίλου και αήττητη στην έδρα της στην προκριματική φάση του EURO 2016.

Οι 11 που αναμενεται να ξεκινήσουν για την Εθνική είναι οι Καρνέζη στο τέρμα, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μόρας και Χολέμπας στην άμυνα, με τον Τζιόλη ως αμυντικό χαφ και τους Σάμαρη και Κονέ ως εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν ο Φορτούνης, ο Καρέλης και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Βελλίδης, βύντρα, Σταφυλίδης, Τζανετόπουλος, Κίτσιου, Πέλκας, Ταχτσίδης, Μάνταλος και Αραβίδης. Τιμωρημένος είναι ο Μανωλάς, ενώ αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: