Ηράκλειο: Διακόπηκε για την επόμενη Τετάρτη η δίκη για τα πλαστά διπλώματα

Η υπόθεση είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη, καθώς στην κομπίνα φέρονται να εμπλέκονται δάσκαλοι οδήγησης, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης και υποψήφιοι οδηγοί

Πολύωρη ήταν η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου όπου συνεχίστηκε την Τρίτη η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης με τα πλαστά διπλώματα οδήγησης.

Στη σημερινή διαδικασία κυριάρχησαν οι καταθέσεις μαρτύρων, ενώ υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται συνολικά 30 άτομα που εμπλέκονται στην απάτη.

Η υπόθεση που είχε αποκαλυφθεί πριν από τέσσερα χρόνια είχε προκαλέσει την κοινή γνώμη, καθώς στην κομπίνα φέρονται να εμπλέκονται δάσκαλοι οδήγησης, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κρήτης και υποψήφιοι οδηγοί που είχαν πληρώσει έως και 2.500 ευρώ για να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, από … το σπίτι τους, χωρίς να εξεταστούν.

Η δίκη συνεχίστηκε μετά την αναβολή που πήρε το Μάιο. Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας ανακοινώθηκε η διακοπή για την επόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016.

Πηγή: cretapost.gr

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: