Ηράκλειο: Διακινούσε κοκαΐνη και χασίς, είχε και σφαίρες

Βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, 106 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και 65 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων των οποίων η προέλευση εξετάζεται

Στα χέρια ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσε ένας 35χρονος Έλληνας που θεωρούνταν ύποπτος για διακίνηση «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στο Ηράκλειο και μετά τη σύλληψή του επιβεβαιώθηκαν τα στοιχεία τα οποία είχαν συγκεντρώσει γι’ αυτόν οι αστυνομικοί.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 35χρονου, βρέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, 106 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, αλλά και 65 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων των οποίων η προέλευση εξετάζεται. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

*** Τα δυο τσιγαριλίκια που βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών όταν έκαναν έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 37χρονου Έλληνα που σταμάτησαν στα Ιωάννινα, προκάλεσαν έρευνα στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 152,8 γραμμαρίων. Ο 37χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: