Ινδία: Εκτέλεσαν σε ζωντανή μετάδοση πολιτικό καταδικασμένο για απαγωγή

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την εν ψυχρώ εκτέλεση σε ζωντανή μετάδοση του Ατίκ Αχμέντ στην Ινδία, ενός πολιτικού ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υπόθεση δολοφονίας και προσφάτως είχε καταδικαστεί για υπόθεση απαγωγής.

Στο βίντεο φαίνεται ο 60χρονος να κατευθύνεται σε νοσοκομείο με χειροπέδες στα χέρια έχοντας δίπλα του τον αδερφό του, Ασράφ.

Ξαφνικά και ενώ ο Ατίκ Αχμέντ μιλούσε στους δημοσιογράφους, ένας άνδρας τον πλησίασε και τον πυροβόλησε στο κεφάλι εξ επαφής ενώ στη συνέχεια άλλοι δύο ένοπλοι πυροβολούν αρκετές φορές τόσο προς τον 60χρονο όσο και προς τον αδερφό του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες της εκτέλεσης υποδύονταν τους δημοσιογράφους και πλησίασαν τα δύο αδέρφια με την δικαιολογία ότι ήθελαν να τους μιλήσουν.

Όπως μεταδίδει το Sky News τουλάχιστον ο ένας από τους ενόπλους ακούγεται να φωνάζει ένα σύνθημα που χρησιμοποιούν εθνικιστές ινδουΐστές κατά μουσουλμάνων.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε πέσει νεκρός και ο γιος του Ατίκ Αχμέντ, ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για δολοφονία, σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: