Ίλι Καρέλι: Ποια ήταν τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασης

Μέχρι στιγμής απολογήθηκαν οκτώ δεσμοφύλακες για την υπόθεση

Ίλι Καρέλι: Ποια ήταν τα αποτελέσματα της ιστολογικής εξέτασηςΕυρήματα στεφανιαίας νόσου στην καρδιά κατέγραψε η του Αλβανού βαρυποινίτη  που έγινε σε Εργαστήριο στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα: Από τον εργαστηριακό έλεγχο προέκυψε βλάβη σ” ένα από τα τρία στεφανιαία αγγεία της καρδίας,η οποία προέρχεται από αθυροσκληρυντική αλλοίωση, που σε συνδυασμό με το κάταγμα στο στέρνο εκτιμάται ότι προκάλεσε το θάνατο του 42χρονου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο 42χρονος μάλλον δεν υπέστη ηλεκτροσόκ και το τραύμα που εντοπίστηκε στην παλάμη του δεξιού του χεριού εκτιμάται ότι οφείλεται σε παλαιότερη πληγή. Έτσι αποκλείστηκε η αρχική εκτίμηση ο βαρυποινίτης να υπέστη βασανισμό με τη μέθοδο του ηλεκτροσόκ.

Αύριο αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια Σερρών Γεωργία Τουτουντζή και ο 9ος σωφρονιστικός υπάλληλος, από τους 15 που κατηγορούνται στην υπόθεση αυτή. Τη Μ. Δευτέρα αναμένεται να απολογηθούν άλλοι τέσσερις και τη Μ. Τρίτη οι δύο τελευταίοι.

Μέχρι στιγμής απολογήθηκαν οκτώ δεσμοφύλακες, από τους οποίους οι έξι κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: