Ηγουμενίτσα: Αυτός είναι ο 64χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και πορνογραφία ανηλίκων (εικόνες)

Έπειτα από σχετική εισαγγελική απόφαση, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 64χρονου, που συνελήφθη στις 07-05-2019 στην Ηγουμενίτσα, κατόπιν εντάλματος σύλληψης.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 14 έτη από ενήλικο δράστη, στον οποίο τους έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει ή να τους φυλάσσει, έστω και προσωρινά, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από γυμναστή ανηλίκων, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Παράλληλα, ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα και τα δεκατέσσερα έτη, καθώς και για παραγωγή και κατοχή, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, υλικού παιδικής π ορνογραφίας. Διαπιστώθηκε ότι σε αυτά τα βίντεο εμφανιζόταν ένα ανήλικο παιδί, μικρότερο των 15 χρόνων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον: ΓΚΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ, γεν. 01-01-1955 στην Ηγουμενίτσα.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26650 -29637, 26650-29640 και 26650-25117, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: