Η Χριστίνα Κοντοβά κάνει το power dressing κομμάτι της καθημερινότητάς μας

Loose pants, wrap φορέματα, χρωματιστά κοστούμια και ponchos συνθέτουν μία all day collection που μπορείς να φορέσεις 24 ώρες το 24άωρο… ακριβώς όπως κάνει η ίδια η σχεδιάστρια.

Μπορεί η ταλαντούχα fashion designer να βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην Ουγκάντα ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες υιοθεσίας της κόρης της, Ada, αλλά η χειμερινή της συλλογή «ταξιδεύει» ήδη στη χώρα μας και περιλαμβάνει τα πιο κομψά office looks, τα πιο σοφιστικέ casuals και τα πιο πρακτικά ρούχα για όλη τη σεζόν.

Μινιμαλιστικές, διαχρονικές γραμμές με υφάσματα υψηλής ποιότητας και εξαιρετική εφαρμογή συνθέτουν την συλλογή FW ‘21/‘22 της σχεδιάστριας Χριστίνας Κοντοβά. Στόχος της είναι, για ακόμα μία χρονιά, να προσφέρει ευκολοφόρετα κομμάτια ιδανικά για την καθημερινή γκαρνταρόμπα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας. Ψηλόμεσα παντελόνια σε φαρδιά γραμμή που μπορούν να φορεθούν με ένα πουκάμισο στο γραφείο και με ένα κορμάκι στη βραδινή έξοδο, ζεστά overshirts για όσες λατρεύουν το athleisure στυλ και άνετα πλεκτά για cool, nerdy looks, αποτελούν μερικά από τα must haves αυτής της collection.
Η Χριστίνα Κοντοβά κάνει το power dressing κομμάτι της καθημερινότητάς μας

The New Basics

Η συλλογή ορίζεται από «μια αίσθηση χαλαρής κομψότητας» με σατέν φορέματα, βελούδινα σετ, πλεκτές δημιουργίες και τα χαρακτηριστικά πια, σύνολα γραφείου, του brand. H ιδέα πίσω από καθένα κομμάτι είναι πως μπορεί να αποτελέσει μέρος ενός mix&match συνόλου, αν φορεθεί με statement pieces, αλλά και μία all day κομψή, μινιμαλιστική επιλογή για κάποια που θέλει να είναι στυλάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Η Χριστίνα Κοντοβά κάνει το power dressing κομμάτι της καθημερινότητάς μας
And Just Like That…. H Carrie Bradshaw και τα σύνολά της μας έφτιαξαν την χρονιά

«Η άνεση είναι η υπέρτατη μορφή πολυτέλειας», έλεγε η Coco Chanel και η Χριστίνα Κοντοβά το αποδεικνύει μέσα από μία collection που περιέχει όλα τα key pieces αυτού του χειμώνα… αλλά και κάθε χειμώνα!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: