Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos)

Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos)

Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos)

Από το US Open και τα τερέν, στις σικ πασαρέλες! Η δυναμική Αμερικανίδα και ιέρεια του τένις, Σερένα Ουίλιαμς παράλληλα με την καριέρα της στον αθλητισμό, «αγκαλιάζει» και τη θηλυκή της πλευρά, σχεδιάζοντας μάλιστα και συνολάκια.

Η 33χρονη τενίστρια παρουσίασε τα ρούχα της που φέρουν τη βαρύτιμη υπογραφή της, Williams Signature Collection By HSN σε πασαρέλα της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Μάλιστα, όπως γράφουν τα διεθνή μίντια, στις πρώτες θέσεις της επίδειξης μόδας, ήταν και ο τραγουδιστής Drake ο οποίος φημολογείται ότι διατηρεί ερωτικό δεσμό με την Σερένα. Η κορυφαία αθλήτρια, μετά το τέλος του σόου, εμφανίστηκε στη πασαρέλα με ένα άκρως σeξι outfit, που αναδείκνυε την αθλητική σιλουέτα της.

Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos) Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos) Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos) Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos) Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos) Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos)

Η Σερένα Ουίλιαμς «ροκάρει» στην πασαρέλα (photos) Ο Drake

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: