Η πανέμορφη 17χρονη που από χαμηλόμισθη babysitter έγινε ακριβοπληρωμένο μοντέλο (φωτό)

Η πανέμορφη μυστηριώδης κοπέλα, εν ονόματι Cindy Kimberly, που έπεσε στην αντίληψή του

Justin Bieber παραδέχθηκε πρόσφατα ότι «ζει ένα παραμύθι» καθώς από babysitter των 6 ευρώ την ώρα, έχει γίνει μοντέλο πασαρέλας!

Η μυστηριώδης καλλονή που είχε αναστατώσει πριν λίγο καιρό τα social media μετά από την αγωνιώδη αναζήτησή της από τον Justin Bieber και τους φαν του, είναι ένα κορίτσι 17 ετών που ζει στην Ισπανία.

Τώρα η Cindy, αποκάλυψε πως η προσοχή του Bieber, της έχει αλλάξει τη ζωή.

Η πανέμορφη έφηβη που πηγαίνει ακόμα στο σχολείο, χάρη στον Bieber βγήκε από την αφάνεια για να γίνει μοντέλο και να κάνει το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας στην Μαδρίτη τον επόμενο μήνα.

Η Cindy, η οποία γεννήθηκε στην Ολλανδία, δήλωσε: «Όταν είδα ότι ο Justin ρωτούσε για μένα, έπαθα σοκ καθώς είμαι φαν του για περισσότερα από έξι χρόνια».

«Η ζωή μου άλλαξε θετικά αφότου ο Justin εμφανίστηκε στη ζωή μου. Στην αρχή ένιωθα σοκαρισμένη και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει».

Η έφηβη απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς στο Instagram μετά την διάσταση που πήρε το θέμα. Ακόμα, δήλωσε πως της προτάθηκαν πολλές δουλειές και το τηλέφωνό της δεν έχει σταματήσει να χτυπάει.

Η ίδια επιμένει πως παρά την δημοσιότητα προσπαθεί να μείνει προσγειωμένη και προσηλωμένη στα μαθήματά της.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: