Η Nissan επεκτείνει την παραγωγή του NAVARA στην Λατινική Αμερική

Η παγκόσμια ζήτηση για το δημοφιλές pickup Navara ανάγκασε τους γιαπωνέζους να βάλουν μπροστά και  5η γραμμή παραγωγής. Η Nissan ξεκίνησε αυτή τη γραμμή στην Αργεντινή προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ζήτησης για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η επέκταση του παγκόσμιου “αποτυπώματος” παραγωγής της Nissan, στο εργοστάσιο Santa Isabel της Συμμαχίας στην Κόρδοβα, αποτελεί βασικό ορόσημο για την εταιρεία. Και αυτό γιατί η Nissan, ανακοίνωσε ένα μεσοπρόθεσμο πλάνο αύξησης πωλήσεων των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCVs) κατά 40% παγκοσμίως, μέχρι το 2022.

Στη Νότια Αμερική το NAVARA είναι γνωστό ως Nissan Frontier και διατίθεται σε 38 αγορές, στην ευρύτερη περιοχή. Χάρη στην παγκόσμια δημοτικότητά του, το μοντέλο κατασκευάζεται σε παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Κίνα, το Μεξικό, την Ταϊλάνδη και τώρα ξεκίνησε η παραγωγή στην Αργεντινή.

Ο Ashwani Gupta, ανώτερος αντιπρόεδρος επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για LCV της Nissan δήλωσε :

«Με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ιδιοκτήτες pickup της Nissan σε 180 χώρες, τα φορτηγά είναι ένα αυξανόμενο τμήμα  της αγοράς σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας μια ιδιαίτερη δύναμη για τη Nissan”.

Ένα  βασικό στοιχείο της φιλόδοξης περιφερειακής στρατηγικής της Nissan, είναι να καταστεί ένα από τα τρία κορυφαία εμπορικά σήματα των οχημάτων που κυκλοφορούν στη Λατινική Αμερική. Η επένδυση ύψους 600 εκατομμυρίων δολαρίων στην εργοστάσιο της Κόρδοβα, αναμένεται να δημιουργήσει έως 3.000 νέες θέσεις εργασίας, με ικανότητα παραγωγής 70.000 οχημάτων ετησίως για την Συμμαχία.

Το ενθαρρυντικό για τους επικεφαλής της Nissan είναι ότι  τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα της Nissan αποτελούν την προτιμώμενη επιλογή για το αγοραστικό κοινό, λόγω της αυθεντικής ικανότητάς τους, όπως και της άνεσης που προσφέρουν εντός και εκτός δρόμου. Με το Nissan Intelligent Mobility, η εταιρία παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο πρωτοπορίας με προηγμένες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στο NAVARA.

Η Nissan επεκτείνει την παραγωγή του NAVARA στην Λατινική Αμερική

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: