Η Μόνικα και ο Τσάντλερ από «Τα Φιλαράκια» είναι ζευγάρι και στη ζωή;

Η Μόνικα και ο Τσάντλερ στην αρχή της σχέσης τους επιθυμούσαν να μην μάθει κανείς από την παρέα για τον δεσμό τους, όμως ο

Τζό το ανακάλυψε πρώτος και, αν θυμάστε, έδωσε… πραγματική μάχη για να κρατήσει το μυστικό τους, μέχρι να «σπάσει» τελικά και να το αποκαλύψει στη Ρέιτσελ.

Ο λόγος για τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», που επί 11 χρόνια καθήλωνε εκατομμύρια τηλεθεατές μπροστά στους δέκτες τους για να την παρακολουθήσουν. Η Μόνικα Γκέλερ είναι στην πραγματική ζωή η 51χρονη ηθοποιός Κόρτνεϊ Κοξ και το έτερον ήμισυ, ο Τσάντλερ Μπινγκ, είναι ο 46χρονος ηθοποιός Μάθιου Πέρι.

Για χρόνια τους δύο ηθοποιούς συνέδεε μια ζεστή φιλική σχέση, όμως, πρόσφατα, ανώνυμη πηγή δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό Star ότι η Μόνικα και ο Τσάντλερ έχουν δεσμό. Το περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία του «ζευγαριού» σε υπαίθριο καφέ και το Twitter «πήρε φωτιά»!

Οι θαυμαστές της σειράς έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό με την είδηση. Κάποιος έγραψε ότι αν η είδηση είναι αληθινή αυτό θα είναι για εκείνον το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο και άλλος χρήστης ανέφερε ότι το βλέμμα του Μάθιου όταν κοιτάζει την Κόρτνεϊ είναι το ίδιο με το βλέμμα του Τσάντλερ όταν κοιτάζει την αγαπημένη του Μόνικα. Για του λόγου το αληθές οι θαυμαστές του ζευγαριού βάζουν δίπλα δίπλα και δύο αντίστοιχες φωτογραφίες.

Όμως, κανείς στην πραγματικότητα δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν οι δύο συνάδελφοι είναι ζευγάρι και στην ζωή. Η επίμαχη φωτογραφία του περιοδικού είναι μια φωτογραφία του 2005, όταν ακόμα η Κοξ ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Ντέιβιντ Αρκέτ, με τον οποίο χώρισε φιλικά το 2013.  Ο πρόσφατος χωρισμός της Κοξ από τον τραγουδιστή των Snow Patrol, Johnny McDaid, πυροδότησε φήμες ότι η Μόνικα έχει τώρα πια σχέση με τον Τσάντλερ. Αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι, ο χρόνος θα δείξει.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: