Η Κylie Jenner φόρεσε σκουλαρίκια που κοστίζουν 50€ και βρήκαμε 6 οικονομικές εναλλακτικές για “σένα

Διάβασε ακόμη:

Πώς, λοιπόν, κατέληξε να φοράει σκουλαρίκια που δεν είναι ούτε από διαμάντια, ούτε από χρυσό, μας κάνει ν” απορούμε λιγάκι. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η Kylie τελευταία, στις φωτογραφίες στο Instagram, φοράει σκουλαρίκια που έχουν ομολογουμένως μια πιο ρετρό διάθεση, κάτι που δε χαρακτηρίζει το στιλ της σταρ.

Ο λόγος όμως, είναι σημαντικός για την Jenner. Μιας και τα κοσμήματα που φοράει είναι δημιουργίες της προσωπικής της στιλίστριας, Jill Jacobs, φορώντας αυτά τα σκουλαρίκια η Kylie δείχνει την υποστήριξή της στη φίλη και συνεργάτιδά της.

 

Δες ακόμη:

Τα καλά νέα; Τα κοσμήματα μπορείς να τα προμηθευτείς κι εσύ (αν προλάβεις) στο Nordstrom, όπου η στιλίστρια σε συνεργασία με το brand 8 Other Reasons διανέμει τις δημιουργίες της. Πέρα, λοιπόν, από το γεγονός ότι μπορείς να μπεις στο και να βρεις τα κοσμήματα, μπορείς μέχρι και να τ” αγοράσεις άμα επιθυμείς, μιας και δεν κοστίζουν πολλά ευρώ. H συλλογή της στιλίστριας, η οποία είναι εμπνευσμένη από την αγάπη για τη vintage μόδα, περιλαμβάνει αξεσουάρ από τσάντες, μέχρι και κοσμήματα όλα οικονομικές τιμές.

Με την Kylie να ποζάρει στα social media φορώντας τα κοσμήματα αυτά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλά από τα προϊόντα να βγουν sold out μέσα σε λίγες ημέρες.

Αν και υπάρχουν πολλά ακόμη αξεσουάρ που μπορείς να βρεις από τη συλλογή της Jill Jacobs, εμείς σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις μας. Σου βρήκαμε, λοιπόν, 6 ρετρό σκουλαρίκια που είναι εξίσου stylish και κοστίζουν λιγότερο από €50.

 

 

 

 

 

 

Kεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/kyliejenner/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: