Η Kate Middleton ντύθηκε με τα χρώματα της Ουκρανίας ως ένδειξη υποστήριξης

Η Kate Middleton ντύθηκε με τα χρώματα της Ουκρανίας ως ένδειξη υποστήριξης

Στην τελευταία της εμφάνιση η Δούκισα του Cambridge έστειλε το δικό της μήνυμα.

Οι μέρες περνούν και οι εφιαλτικές στιγμές για την Ουκρανία, αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη δεν λένε να τελειώσουν.

Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία μαίνεται για πάνω από δέκα μέρες, με τις πόλεις της χώρας να δέχονται σφοδρά πλήγματα και τους κατοίκους να προσπαθούν να σωθούν από την παράνοια του πολέμου. O υπόλοιπος κόσμος παρακολουθεί μουδιασμένος την τραγωδία των Ουκρανών προσφύγων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στο πλάι τους.

Έτσι και η μόδα, που δεν μπορεί να είναι αμέτοχη πια στα παγκόσμια γεγονότα έχει δείξει την συμπαράσταση της στην Ουκρανία και τους πολίτες της, ενώ οι άνθρωποι της μόδας έδειξαν την φρίκη και τον αποτροπιασμό τους ακόμη και μέσα από τα looks που φόρεσαν κατά την διάρκεια των fashion weeks.

Το συμβολικό look της Kate Middleton

Έναν παρόμοιο, συμβολικό τρόπο υιοθέτησε και η Kate Middleton, όταν στην χθεσινή της επίσκεψη στο Ουκρανικό Πολιτιστικό Κέντρο του Λονδίνου, όπου και έφθασε μαζί με τον Πρίγκιπα William, προκειμένου αφενός να δείξουν την συμπαράσταση τους και αφετέρου να ενισχύσουν το έργο τους, φόρεσε ένα outfit στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε όπως πάντα υπέρκομψη και λαμπερή, επιλέγοντας ένα κασμιρένιο πουλόβερ από την συλλογή του Alexander McQueen σε ανοιχτό μπλε χρώμα. Η ίδια το συνδύασε με ένα navy blue, ψηλόμεσο, wide leg παντελόνι από το βρετανικό brand Jig Saw και μια croco μαύρη ζώνη με χρυσή αγκράφα.

Οι ψηλοτάκουνες Gianvito Rossi γόβες της και οι διακριτικοί χρυσοί κρίκοι ολοκλήρωσαν ιδανικά το look της. Η ίδια η Δούκισσα φόρεσε και μια μικροσκοπική καρφίτσα με την σημαία της Ουκρανίας, δείχνοντας την υποστήριξη της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα σύνολα, αλλά και τα ίδια τα ρούχα, της Kate Middleton έχουν συμβολική σημασία, αφού ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, ξεκινώντας από την ίδια τη Βασίλισσα, φροντίζουν να κάνουν ισχυρές δηλώσεις ακόμη και μέσα από την εμφάνιση τους.

«Τον Οκτώβριο του 2020 είχαμε το προνόμιο να συναντήσουμε τον Πρόεδρο Ζελένσκι και την Πρώτη Κυρία και να ακούσουμε την ελπίδα και την αισιοδοξία τους για το μέλλον της Ουκρανίας,» είχαν γράψει ο Δούκας και η Δούκισσα στον λογαριασμό τους στο Twitter λίγο μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Διαβάστε επίσης:

Τα 10 καλύτερα street styles από το Paris Fashion Week για να αντιγράψεις τώρα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την φούστα-πρωταγωνιστή της φετινής άνοιξης

12 outfits που ανταποκρίνονται έξοχα στις ανάγκες αυτών των ημερών

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: