Η Indian Motorcycle παρουσιάζει το νέο Sport Chief, ανεβάζοντας τον πήχη για τα αμερικανικά V-Twin Performance Cruisers.

Το νέο Sport Chief συνδυάζει το διαχρονικό αμερικανικό στυλ με ποιοτικά εξαρτήματα προσανατολισμένα στις επιδόσεις, όπως τα αμορτισέρ FOX® Piggyback, τα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια KYB®,Διπλού δίσκου φρένα Brembo® και πολλά άλλα.

Η Indian Motorcycle, η πρώτη εταιρεία μοτοσυκλετών της Αμερικής, παρουσίασε σήμερα την πιο επιθετική εκδοχή του εμβληματικού Indian Chief με το λανσάρισμα του Sport Chief. Βασισμένη σε μία από τις πιο ιστορικές και επιδραστικές μοτοσικλέτες όλων των εποχών, η 2023 Sport Chief ανεβάζει τον πήχη για τα αμερικανικά V-Twin cruisers επιδόσεων μέσω κορυφαίων εξαρτημάτων προσανατολισμένων στις επιδόσεις και διαχρονικού, αμερικανικού στυλ.

 

«Από το λανσάρισμα του 2021, η επανασχεδιασμένη Indian Chief έχει συγκεντρώσει απίστευτα σχόλια από αναβάτες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Mike Dougherty, Πρόεδρος της Indian Motorcycle. «Με την εισαγωγή του Sport Chief, το εύρος της Indian Chief του 2023 είναι πιο μεγάλο από ποτέ — προσφέροντας μια σημαντική γκάμα επιλογών επιδόσεων και στυλ που ανταποκρίνονται στη μοναδική προσωπικότητα και τις οδηγικές προτιμήσεις κάθε αναβάτη».

Κατά το σχεδιασμό του Sport Chief, η Indian Motorcycle έθεσε ως στόχο τις επιδόσεις, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εξαρτήματα από δοκιμασμένες μάρκες. Με το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι KYB®, το οποίο παρουσιάζεται επίσης στα μοντέλα Indian Challenger, το Sport Chief προσφέρει ανώτερο χειρισμό και κορυφαίες επιδόσεις οδήγησης. Τα φρένα της Sport Chief με διπλούς δίσκους, τέσσερα έμβολα, ημι-πλεγματικές δαγκάνες, ακτινικής τοποθέτησης Brembo® προσφέρουν δύναμη φρεναρίσματος που εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ τα πίσω αμορτισέρ FOX® piggyback αυξάνουν τη διαδρομή στα 100 mm και αυξάνουν τη γωνία κλίσης στις 29,5 μοίρες, σε σύγκριση με άλλα μοντέλα Indian Chief. Το αποτέλεσμα είναι μια Indian Chief που παρακαλάει για πιο επιθετική οδήγηση και παρέχει την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να ανεβάσετε την εμπειρία οδήγησης σε άλλο επίπεδο.

«Το 2021, γιορτάσαμε την επέτειο των 100 χρόνων της Indian Chief με μια σειρά που αποτίει φόρο τιμής στις ένδοξες ημέρες της αμερικανικής μοτοσικλέτας», δήλωσε ο Ola Stenegärd, Διευθυντής Βιομηχανικού Σχεδιασμού της Indian Motorcycle. «Με το Sport Chief, θέλαμε να διατηρήσουμε την ίδια ανέμελη συμπεριφορά και την αμερικανική μυϊκή δύναμη, αλλά να την αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο με εξαρτήματα που όχι μόνο προσφέρουν ένα στυλ και μια συμπεριφορά που αποπνέει επιδόσεις, αλλά ανεβάζουν εντελώς τον πήχη για τα cruisers επιδόσεων».

Διαθέτοντας ένα απλοϊκό πλαίσιο από χαλύβδινους σωλήνες, το Sport Chief διατηρεί το μηχανικό στυλ της Indian Chief. Στην καρδιά όλων αυτών, ένας μαυρισμένος κινητήρας Thunderstroke 116 αποδίδει 162 Nm ροπής, ενώ ένα κομψό νέο Quarter Fairing, μαζί με νέες μπάρες τύπου moto με κατεργασμένους τριπλούς σφιγκτήρες και risers 152 mm ξεχωρίζουν το Sport Chief από την υπόλοιπη γκάμα του Indian Chief. Με χειριστήρια ποδιών στη μέση και σόλο σέλα πιστολέρο, οι αναβάτες βρίσκονται σε μια επιβλητική, αλλά άνετη θέση οδήγησης. Το Sport Chief διαθέτει σπορ χυτές ζάντες τυλιγμένες με ελαστικά Pirelli® Night Dragon, ρεζερβουάρ καυσίμου 15,1 λίτρων, φουσκωμένο πίσω φτερό, διπλή εξάτμιση, φωτισμό LED, ανάφλεξη χωρίς κλειδί και τρεις επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης, όπως Sport, Standard και Tour.

Η τεχνολογία που βελτιώνει την οδήγηση είναι δεδομένη με την κορυφαία στην κατηγορία της Indian Motorcycle οθόνη αφής 101 mm που τροφοδοτείται από το RIDE COMMAND. Με πρόσβαση μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού ή της ψηφιακής οθόνης αφής, οι αναβάτες μπορούν να περιηγηθούν σε πολλαπλές διεπαφές, συμπεριλαμβανομένων δύο διαφορετικών διαμορφώσεων μετρητών, πληροφοριών για τη μοτοσικλέτα και τη διαδρομή και πλοήγησης στροφή προς στροφή*. Εάν χρησιμοποιείτε ασύρματο σύστημα επικοινωνίας κράνους, οι αναβάτες μπορούν να ελέγχουν τη μουσική τους μέσα από το σύστημα RIDE COMMAND μόλις το τηλέφωνό τους συνδεθεί μέσω Bluetooth® ή USB. Οι αναβάτες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες του τηλεφώνου, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων κλήσεων, των επαφών, του αριθμητικού πίνακα και του ιστορικού μηνυμάτων κειμένου. Όταν είναι συνδεδεμένο, οι εισερχόμενες κλήσεις θα εμφανίζονται και μπορούν να γίνουν αποδεκτές ή να απορριφθούν απευθείας μέσω του συστήματος RIDE COMMAND.

 

Για τους αναβάτες που επιθυμούν να εξατομικεύσουν τη μοτοσυκλέτα τους, η Indian Motorcycle προσφέρει μια σειρά από αξεσουάρ που βελτιώνουν την απόδοση της μοτοσυκλέτας, την άνεση ή προσθέτουν προσωπικό στυλ.

 

Αξεσουάρ επιδόσεων

Για πιο ομαλή και άνετη οδήγηση, οι αναβάτες της Indian Chief μπορούν να προσθέσουν ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ FOX® Piggyback. Διαθέτοντας 24 κλικ μέσω εύχρηστων περιστρεφόμενων κουμπιών, οι αναβάτες μπορούν να ρυθμίσουν την απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς ανάλογα με τις προτιμήσεις τους στην οδήγηση.

Οι σημερινοί αναβάτες των Indian Chief, Chief Bobber και Super Chief μπορούν να αναβαθμίσουν τα στάνταρ διπλά εκτεθειμένα αμορτισέρ FOX® Piggyback Chief Performance Shocks του Sport Chief, τα οποία παρέχουν 100 mm διαδρομής με αυξημένη γωνία κλίσης και μια aftermarket, κομψή εμφάνιση που αυξάνει τη σταθερότητα και βελτιώνει την άνεση και τις δυνατότητες για επιθετική οδήγηση.

Ο νέος προσαρμοζόμενος προβολέας LED Chief Pathfinder 146 mm, διαθέσιμος σε χρώμιο ή μαύρο, διαθέτει πατενταρισμένη, καινοτόμο τεχνολογία που παρακολουθεί τη γωνία κλίσης της μοτοσυκλέτας και παρέχει βελτιστοποιημένο φωτισμό του δρόμου μπροστά σας. Με την πρώτη στον κλάδο προσαρμοστική μεγάλη δέσμη, η απόδοση φωτισμού είναι ανώτερη από εκείνη ενός τυπικού προβολέα, προβάλλοντας το φως σε μεγαλύτερη απόσταση και διασκορπισμένο μπροστά από τη μοτοσικλέτα.

 

Αξεσουάρ στυλ

Οι αναβάτες της Indian Chief που επιθυμούν να προσθέσουν προσωπικό στυλ μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία αξεσουάρ μοτοσυκλέτας Indian. Οι νέες ανυψώσεις τιμονιού Moto 254 mm δεν προσθέτουν μόνο στυλ αλλά προσφέρουν και πιο άνετο κράτημα. Για το Quarter Fairing της Sport Chief διατίθενται επιλογές χαμηλού και ψηλού παρμπρίζ, ενώ μια ποικιλία από τσάντες, όπως ένα Solo Rack και Rack Bag, Tail Bag και Bobber Saddlebag, συμπληρώνουν το σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας.

Το Quarter Fairing της Sport Chief και οι ανυψωτήρες τιμονιού Moto 152 mm είναι διαθέσιμα για τους σημερινούς αναβάτες των Indian Chief, Chief Bobber και Super Chief.

Αξεσουάρ άνεσης

Για πρόσθετη άνεση και βελτιωμένη εργονομία με βάση το ύψος, οι αναβάτες μπορούν να προσθέσουν ένα κάθισμα Extended Reach ή Reduced Reach. Για την οδήγηση δύο ατόμων, η Indian Motorcycle προσφέρει το κάθισμα Chief Syndicate και ένα χαμηλού προφίλ στήριγμα πλάτης συνοδηγού Syndicate, το οποίο συμπληρώνει την επιθετική σχεδίαση του Sport Chief.

Η 2023 Sport Chief διατίθεται σε Black Smoke, Ruby Smoke και Stealth Gray.

 

Η Indian Motorcycle παρουσιάζει το νέο Sport Chief, ανεβάζοντας τον πήχη για τα αμερικανικά V-Twin Performance Cruisers. gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: