Η Hyundai κατακτά το Βραβείο Τεχνολογίας

Οι Κορεάτες κερδίζουν έδαφος στις πράσινες τεχνολογίες. Τα οικολογικά αυτοκίνητα φαίνεται ότι αποκτούν περισσότερους οπαδούς και οι αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν αρκετά ποσά. Μάλιστα η  Hyundai Motor αναγνωρίζεται ως ο πρώτος κατασκευαστής, που προσφέρει μια πλήρη γκάμα οικολογικών τεχνολογιών στους πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατα η εταιρία κατέκτησε το βραβείο τεχνολογίας για τις πράσινες τεχνολογίες της από τα ετήσια βραβεία  Auto Express New Cars για το 2016.Το αυτοκίνητο All-New IONIQ είναι το πρώτο  σε παγκόσμιο επίπεδο που διατίθεται με τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης και το ix35 Fuel Cell — το πρώτο εμπορικά — διαθέσιμο υδρογονοκίνητο όχημα κυψελών καυσίμου.

Ο κ. Steve Fowler, του Auto Express & Carbuyer, δήλωσε: «Το βραβείο έχει δοθεί στον κατασκευαστή που αισθανόμαστε ότι εισήγαγε πραγματικά καινοτόμες και χρήσιμες τεχνολογίες που θα ωφελήσουν πραγματικά τον καταναλωτή. Η Hyundai είναι η πρώτη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων που προσφέρει στους αγοραστές μια πλήρη γκαμά φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών.»

Ο  κ. Tony Whitehorn, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Motor UK, δήλωσε: «Η κατάκτηση αυτού του βραβείου είναι μια πραγματική τιμή και απόδειξη για τη συνεχή μας δέσμευση για μείωση  των επιπτώσεων των οχημάτων στο περιβάλλον. Με το τελευταίο μας μοντέλο, το IONIQ, είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές, με ένα όχημα σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την αρχή με τρία εναλλακτικά συστήματα ηλεκτροκίνησης : υβριδικό, ηλεκτρικό και plug-in υβριδικό.»

Η Hyundai Motor Group επενδύει σε μεγάλο βαθμό στις τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών ρύπων και πρόκειται να παρουσιάσει 28 μοντέλα χαμηλών εκπομπών ρύπων έως το 2020 — συμπεριλαμβανομένων των υβριδικών, plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών καθώς και των  οχημάτων κυψελών καυσίμου.

 

 

 

Η Hyundai κατακτά το Βραβείο Τεχνολογίας

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: