Η επιστροφή της Watson στο red carpet με must συνδυασμό! Εντυπωσιακός και με οικολογική συνείδηση

Η επιστροφή της Watson στο red carpet με must συνδυασμό! Εντυπωσιακός και με οικολογική συνείδηση

Η ηθοποιός επέλεξε τον must try συνδυασμό για το Φθινόπωρο ’21: φόρεμα πάνω από παντελόνι!

Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια από τότε που η ηθοποιός και ακτιβίστρια Emma Watson παρευρέθηκε σε ένα δημόσιο event, ποτέ δεν αμφιβάλλαμε ότι θα ντυνόταν για να εντυπωσιάσει όταν ερχόταν η ευκαιρία. Εξάλλου, αυτή είναι η γυναίκα που περπάτησε στις σκάλες του Met Gala το 2016 με σύνολο Calvin Klein φτιαγμένο από πλαστικά μπουκάλια. Για την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot Prize στο Λονδίνο την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, η 31χρονη ηθοποιός επέλεξε έναν απίστευτο συνδυασμό Harris Reed. Αυτά τα βραβεία θεσπίστηκαν τον Οκτώβριο του 2020 από το Royal Foundation και τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton με στόχο τη σωτηρία του πλανήτη.

Το sustainable look της Emma

Για τα βραβεία, η Emma φόρεσε ένα ασύμμετρο λευκό δαντελένιο Harris Reed φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη και ήταν ανακυκλωμένο από 10 νυφικά από τη φιλανθρωπική οργάνωση Oxfam. Η ηθοποιός το συνδύασε πάνω από ένα μαύρο παντελόνι καμπάνα, με μαύρες μπότες από καουτσούκ και κοσμήματα Harris Reed x Missoma.

Αυτή είναι η αγαπημένη eco friendly εφαρμογή μόδας της Emma Watson – Μάθε πώς λειτουργεί

Ποιος είναι ο σχεδιαστής Harris Reed

Ο ανατρεπτικός σχεδιαστής Harris Reed, ο οποίος είναι απόφοιτος του Central Saint Martins έχει στόχο να σπάσει το κατεστημένο μέσα από τη μόδα. Ο 25χρονος σχεδιαστής έχει ντύσει πολλούς celebrities, όπως τον Harry Styles on stage και τη Solange Knowles, η οποία έχει φωτογραφηθεί σε τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα με το iconic γιγάντιο καπέλο του.

Επιπλέον, ο Reed παρευρέθηκε και σχεδίασε το look του supermodel Iman στο Met Gala τον Σεπτέμβριο του 2021. Το 66χρονο μοντέλο φόρεσε ένα ολόχρυσο metallic jumpsuit και το συνδύασε με ένα πελώριο κρινολίνο από φτερά και ένα χρυσό headpiece.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις το iconic look της Emma Watson στο κόκκινο χαλί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: