Η εμφάνιση της Μελάνια που επισκίασε τη Σύνοδο των G7

Η Μελάνια Τραμπ κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στη Σύνοδο Κορυφής των G7 στη Σικελία, με ένα αστραφτερό φόρεμα που θύμιζε εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

 

Στο περιθώριο της Συνόδου, το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ παρευρέθηκε στο αρχαιοελληνικό θέατρο της Ταορμίνα προκειμένου να παρακολουθήσει, μαζί με τους άλλους ξένους ηγέτες και τις συζύγους τους, παράσταση της Φιλαρμονικής ορχήστρας La Scala.

Το πρώην μοντέλο εντυπωσίασε μέσα σε ένα μεταλλικό φόρεμα Dolce & Gabbana, με κλειστό ντεκολτέ σε μίντι ύψος, το οποίο συνδύασε με ασημί γόβες του ίδιου οίκου, που ήταν στολισμένες με τιρκουάζ πέτρες. Το κόστος του φορέματος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αγγίζει τα 50.000 ευρώ, ενώ οι γόβες τα 1.000 ευρώ.

Η 47χρονη Μελάνια, κατά την παραμονή της στη Σικελία επέλεξε κι άλλα κομμάτια Dolce & Gabbana,  όχι μόνο επειδή είναι φίλος της ο Stefano Gabbana (στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα είναι περήφανος αν την ντύσει με τις δημιουργίες του) αλλά και επειδή προτιμά να φοράει ρούχα σχεδιαστών με καταγωγή από τη χώρα που επισκέπτεται κάθε φορά. Άλλωστε και στην επίσκεψή της στις Βρυξέλλες, σε μία από τις εμφανίσεις της έβαλε ένα σύνολο Βέλγου σχεδιαστή.

Και το ημίπαλτο με τα διακοσμημένα πολύχρωμα λουλούδια που είχε φορέσει την προηγούμενη μέρα, ήταν και αυτό D&G.

Στην παράσταση της La Scala, βρέθηκε και η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία επέλεξε ένα λευκό μιλιτέρ ταγιέρ το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο τσαντάκι Louis Vuitton το οποίο έγραφε τα αρχικά της, BM.

Η 64χρονη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είχε ένα σύντομο διάλογο με την Μελάνια Τραμπ, με την οποία είχε γνωριστεί πριν δύο μέρες στις Βρυξέλλες.

seleo.gr-gynaika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: