Η Ελένη Μενεγάκη και τα 2 χρώματα που φοράει συνεχώς κρύβουν μία ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω τους

Η Ελένη Μενεγάκη και τα 2 χρώματα που φοράει συνεχώς κρύβουν μία ολόκληρη φιλοσοφία από πίσω τους

Η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγο καιρό, και μετά από σχεδόν 30 χρόνια με καθημερινή τηλεοπτική παρουσία, δήλωσε πως τον επόμενο χρόνο θα απέχει από την τηλεόραση. Μετά το αρχικό ξάφνιασμα μέσα σε όλες όσες την παρακολουθούμε από την παιδική μας ηλικία στους δέκτες μας, ξύπνησε μία συγκίνηση, μία κάποιου είδους νοσταλγία. Σαν να αποχαιρετάς ένα κομμάτι της νιότης σου. Με την Ελένη όμως δεν θα συμβεί αυτό γιατί κάτι μας λέει πως έχει ακόμα πολλά να δώσει στο ελληνικό lifestyle και στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα. Πριν από λίγες μέρες η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε και κάτι ακόμα στον αέρα της εκπομπής της: το αγαπημένο της χρώμα σε ό,τι αφορά τις εμφανίσεις της στον φακό το οποίο εξήγησε πως είναι το baby blue.

Δεν είμαστε εδώ για να την αμφισβητήσουμε. Όντως πολύ συχνά η Ελένη Μενεγάκη φοράει κομμάτια σε αυτήν την ρομαντική και φωτεινή απόχρωση, αλλά όπως θα δεις και μόνη σου στην παρακάτω gallery άλλα είναι τα δύο χρώματα που δεν αποχωρίζεται τα τελευταία χρόνια μπροστά στην κάμερα, χειμώνα – καλοκαίρι. Ποια είναι αυτά; Δεν θα σε σοκάρουμε, θα πούμε απλά το προφανές: το κόκκινο και το λευκό. Η παρουσιάστρια εναλλάσσει total looks αλλά και μεμονωμένα fashion items σε αυτές τις δύο πολύ βασικές και λαμπερές αποχρώσεις, πιο συχνά από ότι φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Και ο λόγος είναι απλός: νιώθει «ασφάλεια» μέσα σε αυτές τις δύο all time classic επιλογές.

Και η Ελένη έχει αποδείξει πως δεν αγαπάει τα ενδυματολογικά ρίσκα. Τόσο το κόκκινο όσο και το άσπρο, αναδεικνύουν τη λευκή της επιδερμίδα, τα ξανθά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια της, την ίδια στιγμή που δεν περνάνε απαρατήρητα όπως ενδεχομένως θα γινόταν με το μαύρο ή με τις γήινες αποχρώσεις. Είναι κομψά, είναι κλασικά και είναι και περισσότερο «Ελένη» από όλα τα άλλα. Μας συγχωρείς baby blue!
 Πώς να φορέσεις τη φούστα σου για να δείχνει η μέση σου πολύ λεπτή

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: