Η εκθαμβωτική επιστροφή της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο κόκκινο χαλί: Το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ και το μεγάλο σκίσιμο που προκάλεσε

Έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς με την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Dad’s Army στο Λονδίνο.

Η Χολιγουντιανή σταρ ήταν πολύ αισθησιακή φορώντας ένα μπλε φόρεμα, που είχε ένα τολμηρό μεγάλο σκίσιμο στους μηρούς. Η 46χρονη ηθοποιός αψήφησε τον κακό καιρό με την στιλιστική της επιλογή. Μόλις έφτασε στην πλατεία Leicester ο αέρας ήταν δυνατός και εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει το φόρεμα για να μην φανούν ακατάλληλα σημεία.

Η εκθαμβωτική Κάθριν, που παίζει τον ρόλο της δημοσιογράφου Rose Winters στην ταινία, ακτινοβολούσε με αυτό το ρούχο. Το βαθύ ντεκολτέ, το σκίσιμο και η δαντέλα στο πίσω μέρος του φορέματος τράβηξαν τα βλέμματα καθώς περπατούσε στην πλατεία και πόζαρε με το καστ της ταινίας.

Η πρεμιέρα της ταινίας ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση για μερικούς από τους 320 παρευρισκόμενους συνταξιούχους βετεράνους από την Τσέλσι, οι οποίοι πόζαραν με περηφάνια δίπλα στην Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο κόκκινο χαλί.


Δείτε ακόμη

moda

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: