Η Diane Kruger έφερε αέρα old Hollywood με ένα YSL σύνολο απευθείας από την πασαρέλα

Η Diane Kruger σαν παλιά star του σινεμά φόρεσε το πιο chic σύνολο από τον YSL.

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες, που η κομψότητα είναι η δεύτερη φύση τους. Μία από αυτές είναι και η Diane Kruger. Η ηθοποιός, που έχει ταυτιστεί στην συνείδηση μας με την Ωραία Ελένη της Τροίας, έναν ρόλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, βρίσκεται πλέον σε μία τελείως διαφορετική φάση της ζωής της.

Η σχέση της με το στυλ ήταν και παραμένει μάλλον καρμική, αφού η ίδια είναι μία γυναίκα με έμφυτο elegance και μοναδική αίσθηση του style. Αγαπά τα κλασικά σχέδια και τα διαχρονικά μοτίβα, αν και στο παρελθόν έχει πειραματιστεί και με πιο εκκεντρικές επιλογές, με red carpet outfits που έκαναν statement. Είναι εξάλλου από τις τυχερές που μπορούν να υποστηρίξουν όλα σχεδόν τα fits και τις γραμμές, αφού οι αναλογίες της πλησιάζουν το ιδανικό. Η ίδια μάλιστα είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο, πρωτού ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μέσα στην εβδομάδα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, το «Jimmel Kimmel Live», για να μιλήσει για την κυκλοφορία της πρώτης σεζόν του «Swimming with sharks», μια τηλεοπτική σειρά εμπνευσμένη από την κλασική ταινία του 1994. Η Diane εμφανίστηκε υπέρκομψη με ένα total Yves Saint Lauren σύνολο, με λάμψη από παλιό Hollywwod.

Το YSL outfit της Diane Kruger ήταν η πιο chic εμφάνιση της εβδομάδας.

Η SS22 συλλογή του Anthony Vaccarello για τον Yves Saint Lauren είχε εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς με την θηλυκή αισθητική της, η οποία αναμειγνύει το ανδρόγυνο look με το άκρως σeξι γυναικείο στοιχείο, δίνοντας μας ένα αποτέλεσμα μαγευτικό, μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ. Ο Vaccarello μας έχει συνηθίσει σε αυτού του είδους τις παρουσιάσεις, με διαχρονικά κομμάτια όπως τα tailored σακάκια, τα μαύρα φορέματα και τα bold κοστούμια. Ένα μείγμα του θρυλικό Yves και της σύγχρονης οπτικής του οίκου.

Η Diane Kruger έφερε αέρα old Hollywood με ένα YSL σύνολο απευθείας από την πασαρέλα

Η Diane Kruger επέλεξε να φορέσει ένα cropped σακάκι σε ασπρόμαυρο καρό, με έντονους ώμους και double breasted κουμπιά. Από κάτω την είδαμε με ένα tailored wide leg παντελόνι με άψογη τσάκιση και μία μαύργ δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα, ενώ ολοκλήρωσε το look με ένα διάφανο τούλινο top, διακοσμημένο με λευκές πέρλες. Όλο το outfit παρέμεινε πιστό στο look του catwalk ακόμη και το κολιέ με τις μεγάλες χρυσές και αδημί πέρλες. Το top στο show θύμιζε βέβαια περισσότερο δίχτυ και δεν ήταν τόσο σκουρόχρωμο όσο αυτό που φόρεσε η Diane.

Η Diane Kruger έφερε αέρα old Hollywood με ένα YSL σύνολο απευθείας από την πασαρέλα

H 45χρονη Kruger έδωσε μια λάμψη παλιού σινεμά, με ένα απλό, κλασικό και απόλυτα γοητευτικό σύνολο.

moda

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: