Η Δανάη Μπάρκα βρήκε το φόρεμα που κολακεύει κάθε γυναικείο σώμα

Η Δανάη Μπάρκα βρήκε το φόρεμα που κολακεύει κάθε γυναικείο σώμα

Επειδή σίγουρα θα θες να αποκτήσεις ένα αντίστοιχο, δες και 3 φανταστικά σχέδια για να αντιγράψεις το look. 

Τα φορέματα έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι και είναι λογικό. Είναι η πρακτική επιλογή που θα σου λύσει τα χέρια, χωρίς να χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία για περίτεχνα matching και layering. Βάζεις το φόρεμά σου, ένα ζευγάρι σανδάλια και είσαι πανέτοιμη!

Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα το ξέρει πολύ καλά αυτό. Με την πρόσφατη ανάρτησή της φρόντισε να το επιβεβαιώσει φορώντας ένα πολύ κομψό φόρεμα και, μάλιστα, ένα σχέδιο που μπορεί να κολακεύσει κάθε γυναικείο κορμί.

Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το πιο σeξι cut-out dress της σεζόν

Η παρουσιάστρια και κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου επέλεξε ένα wrap dress με floral print σε μαύρο και κόκκινο. Έδενε με τον κλασικό τρόπο στη μέση αναδεικνύοντας τις juicy αναλογίες της και έδωσε τη λύση για κάθε μέρα του καλοκαιριού -και όχι μόνο- που δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα και μερικά κοσμήματα στα χέρια και στα αυτιά.

Έξι brands κοσμημάτων που δεν θα μαυρίσουν ποτέ στην παραλία

Γιατί να επιλέξεις wrap dress

Το wrap dress έχει ένα τεράστιο ατού: Με τη ζώνη στη μέση, μπορεί να προσαρμόζεται πάνω στο σώμα κάθε γυναίκας, είτε αυτή έχει πιο juicy αναλογίες είτε πιο αθλητική γραμμή. 

Ναι, ξέρω. Τώρα σου έχει μπει στο μυαλό η απόκτηση ενός wrap dress. Γι’ αυτό και στην παρακάτω gallery σε περιμένουν μερικά υπέροχα και κομψά φορέματα για να διαλέξεις.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: