Η Angela Merkel στην Αθήνα με σακάκι ματζέντα και 5 ακόμα εμφανίσεις γιατί το χρώμα δεν το φοβάται

Το χρώμα δεν το φοβάται για το επάνω μέρος και πολύ συχνά φεύγει από το μαύρο, το γκρι και το λευκό και κινείται σε δρόμους παλ αλλά και φλούο.

Στην επίσκεψη στην Αθήνα επιλέγει σακάκι ματζέντα με τέσσερα κουμπιά και δύο τσέπες στα πλάγια. Ένα διακριτικό κόσμημα στο λαιμό δίνει την απαραίτητη λάμψη.

AP Photo/Petros Giannakouris

Eurokinissi

Eurokinissi

#1 Με μπλε

AP Photo/Markus Schreiber

Στο Βερολίνο ακούγοντας τον Martin Schulz στις αρχές του 2018. Το μπλε θεωρείται συντηρητικό και κλασική επιλογή αλλά η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδιαίτερη.

#2 Με ροζ παλ

AP Photo/Martin Meissner

Στην απονομή του βραβείου Charlemagne με τον Emmanuel Macron και την Brigitte Macron στο Aachen της Γερμανίας. Με την Brigitte δίπλα της έδωσε το κάτι παραπάνω με ένα ροζ παλ σακάκι.

#3 Με λαχανί

AP Photo/Anis Belghoul

Η Angela Merkel επισκέπτεται την Αλγερία. Στο πλάι της ο Αλγερινός Πρωθυπουργός, Ahmed Ouyahia. Ένα έντονο λαχανί στην ακριβώς ίδια γραμμή που μας έχει συνηθίσει.

#4 Με φλούο πορτοκαλί

AP Photo/Michael Sohn

Ναι με πορτοκαλί που ταιριάζει και στο χρώμα της επιδερμίδας της. Μία από τα ίδια η γραμμή. Τα κουμπιά σταματούν εκεί ακριβώς που πρέπει ώστε να μην είναι το σακάκι εφαρμοστό.

#5 Με πετρόλ

AP Photo/Michael Sohn

Σακάκι και κολιέ ίδιο. Όταν έχεις βρει το συνδυασμό που σου ταιριάζει γιατί να τον αλλάξεις και να πειραματιστείς; Δεν υπάρχει χρόνος για δοκιμές μόνο για δοκιμασμένες συνταγές. Και πετρόλ έχει η λίστα.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Petros Giannakouris

(?)

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: