Η airBaltic συνδέει αεροπορικά Ρίγα και Κέρκυρα

Η λετονική αεροπορική εταιρεία airBaltic σε συνεργασία με τον διεθνή ταξιδιωτικό πράκτορα Mouzenidis Travel ανακοίνωσαν ότι από την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιούν εβδομαδιαίες ναυλωμένες πτήσεις στο ελληνικό νησί της Κέρκυρας.

Όπως ανέφερε ο Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της airBaltic: «Είμαστε ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με επαγγελματία συνεργάτη Mouzenidis Travel, ενισχύοντας περαιτέρω την ποικιλία των απευθείας πτήσεων προς τους ηλιόλουστους προορισμούς που προσφέρονται στους Λετονούς επιβάτες».

Από την πλευρά του, ο Γεώργιος Μασμανίδης, Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Greece, σημείωσε: «Η Mouzenidis Travel θεωρεί την airBaltic στρατηγικό της συνεργάτη για μελλοντική συνεργασία. Η εταιρεία μας σχεδιάζει περαιτέρω συνεργασία για το πρόγραμμα πτήσεων με την airBaltic για άλλες περιοχές της Ελλάδας».

Να αναφέρουμε ότι οι απευθείας πτήσεις από Ρήγα προς Κέρκυρα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ Ιουνίου και αρχές Οκτωβρίου. Οι επιβάτες θα επιβιβαστούν σε αεροσκάφη τύπου Airbus A220-300 για πτήση που θα διαρκέσει περίπου 2 ώρες και 55 λεπτά. Η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών και βολικές συνδέσεις μέσω της Ρίγας στο δίκτυό της που καλύπτει την Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τις χώρες της ΚΑΚ και τη Μέση Ανατολή.

Για το καλοκαίρι του 2019, η airBaltic θα δρομολογήσει νέες απευθείας γραμμές από τη Ρίγα προς το Δουβλίνο, τη Στουτγάρδη και το Λβιβ, καθώς και την Κω και τη Μινόρκα. Παράλληλα, το προσεχές καλοκαίρι η airBaltic εισήγαγε τρεις νέους προορισμούς από το Ταλίν προς τη Μάλαγα, τις Βρυξέλλες και την Κοπεγχάγη.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: