Η Αντζελίνα Τζολί στο κρεβάτι μαζί με τον Μπραντ Πιτ (φωτό)

Μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το εξώφυλλο του ιταλικού «Vanity Fair» έκαναν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ στο

πλαίσιο της νέας τους ταινίας «By The Sea» η οποία αναμένεται να βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Οι «Μπαντζελίνα» πόζαραν στο φωτογραφικό φακό αγκαλιαμένοι στο κρεβάτι ενώ η 40χρονη χολιγουντιανή σταρ είχε τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τον 51χρονο ηθοποιό.


Όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, για δεύτερη φορά, μετά το «Unbroken», η 40χρονη σταρ βρέθηκε στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο η σκηνοθέτης, αλλά επίσης η σεναριογράφος, η παραγωγός και η πρωταγωνίστρια της ταινίας μαζί με τον άντρα της ζωής της.


Μιλώντας για αυτή την εμπειρία που έζησε ο Μπραντ Πιτ δήλωσε στο περιοδικό: «Μου προκαλεί εντύπωση το πόσο απολαμβάνω να με σκηνοθετεί η γυναίκα μου. Είναι αποφασιστική, ενστικτώδης και σeξι στο πόστο της. Της εμπιστεύομαι τη ζωή μου»


Υπενθυμίζεται πως η Τζολί από την πλευρά της δήλωσε πρόσφατα στο «Entertainment Weekly»: «Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γuμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς δίνοντάς του οδηγίες για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα σωρό άλλους άνδρες με κάμερες. Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με κάποιον με τον οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σeξ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: