H Victoria Beckham γίνεται σήμερα 46 και εμείς θυμόμαστε τα 10+1 μαθήματα στυλ που μας έχει δώσει

H Victoria Beckham γίνεται σήμερα 46 και εμείς θυμόμαστε τα 10+1 μαθήματα στυλ που μας έχει δώσει

H πρώην «Posh Spice» (ναι, το ξέρουμε πως έχει διανύσει χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, αλλά για εμάς θα είναι πάντα ένα από τα βασικά μέλη του πιο αγαπημένου pop συγκροτήματος όλων των εποχών, των «Spice Girls») γίνεται σήμερα 46 ετών και θα γιορτάσει και αυτή, όπως και όλο ο υπόλοιπος κόσμος που έχει γενέθλια τον τελευταίο μήνα, σε καραντίνα. Το lockdown δεν θα την εμποδίσει όμως σε τίποτα από το να κάνει το party της, έστω και αν αυτό είναι virtual και γίνει μέσα από το Instagram.

H Victoria Beckham θα «παίξει» στο account μία ειδική playlist που έχει φτιάξει ο φίλος της και διάσημος DJ, Fat Tony, ειδικά για αυτήν και τα γενέθλιά της και θα μοιραστεί τη μουσική (και τη χαρά της) με τους εκατομμύρια followers της. Επίσης η σχεδιάστριας μόδας έχει ήδη ζητήσει από τους αγαπημένους της αντί για δώρο να κάνουν δωρεά στον φιλανθρωπικό οργανισμό «The Children’s Society», δείχνοντας πως δεν είναι μόνο μια γυναίκα με αδιαμφησβήτητο επιχειρηματικό και δημιουργικό ταλέντο, αλλά και ενσυναίσθηση.

Παρακάτω θα δεις τη γκάλερι που δημιουργήσαμε για να της ευχηθούμε και εμείς χρόνια πολλά με τον δικό μας fashionable τρόπο, η οποία και φιλοξενεί τις 10+1 καλύτερες εμφανίσεις της από το 2018 μέχρι και σήμερα και δίπλα στην καθεμία το «στυλιστικό μάθημα» που πήραμε από αυτήν! Χρόνια πολλά και πάντα τόσο κομψά Victoria!
 Total Neutral Look: Πώς μπορούμε αυτήν την άνοιξη να είμαστε πιο κομψές από ποτέ;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: